keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Kirje joulupukille

Rakas joulupukki. En ole kirjoittanut sinulle vuosiin, mutta se ei tarkoita sitä, ettetkö olisi ollut mielessäni aina jouluisin. Tänä vuonna ajattelin kuitenkin lähettää sinulle kirjeen ja toivoa muutamaa asiaa. Olen ollut kilttinä ja uskoisin, että tiedustelijatontutkin ovat tämän huomanneet. En ole ihan varma, miten pystyt toteuttamaan toiveeni ja onko näitä edes joulupukin pajalla, mutta tässä lista niistä.  Huom! Lahjat eivät ole tärkeysjärjestyksessä...




Toiveena olisi:

* KELLO, jossa olisi yksi tunti lisää, sillä välillä tuntuu, että vuorokauden kaikki tunnit eivät aina riitä.

* KALENTERI, joka ei täyttyisi ihan niin täyteen, kuin kuluneen vuoden kalenteri on täyttynyt. Kalenterissa saisi olla myös hieman enemmän aikaa itselle.

* VARA- AKKU, jota voisin käyttää silloin, kun tuntuu, että oma virta on vähissä. Olen huomannut, että aika usein sitä tarvitaan erityisesti huhtikuussa ja marraskuussa.

* MUISTITIKKU tai joku muu vastaava, sillä huomaan, että muistini välillä vähän pätkii tai on muuten vaan rajallinen, sekin erityisesti huhti- marraskuussa. Ehkä varapäästäkin voisi olla hyötyä...

* Jonkinlainen sopiva pätkä PINNAA, mielellään aika pitkää ja katkeamatonta. Jos löytyisi metritavarana, niin aina parempi tai vaihtoehtoisesti varapäre. Palasta rautalankaa voisin myös hyötyä. Näille kaikille tuntuu olevan aina silloin tällöin tarvetta.

* KRISTALLIPALLO, josta näkisin, milloin tämä korona-arki päättyy ja pääsisimme jonkinlaiseen normaaliarkeen. Ehkä voisin katsoa siitä vähän pidemmällekin ja nähdä mitä elämä tuo vielä tullessaan.





Ymmärrän kyllä, että lahjatoiveeni voivat olla hieman vaikea toteuttaa, mutta jos edes jonkun näistä saisin, niin olisin ikionnellinen. Kiitos vielä viime vuoden joululahjoista ja turvallista matkaa jouluaattona. Silloin ei täällä näillä näkymin ole lunta, mutta toivottavasti pääset perille. Kun käyt meillä, olemme todennäköisesti perheen kanssa joulusaunassa, mutta voit jättää lahjat ulko-oven taakse, niin kuin aina ennenkin.


Terveisin, Satu


Ai niin, yksi lahjatoive vielä, jos mahdollista. Sellainen lottorivi, jolla voi voittaa. Satatuhattakin riittäisi. Kiitos. 

P.S Samalla kun tuot lahjoja, voisit ottaa muutaman ekstrasäkin lunta mukaasi, jotta meillekin tulisi kunnollinen talvi. Kiitos jo etukäteen tästäkin.



4 kommenttia:

  1. Ihana kirje Joulupukille! Ajan kanssa sitä itsekin joskus kipuillaan kun pitäisi saada sitä lisää. Tänä poikkeuksellisena vuonna on etätyö antanut kyllä enemmän työaikaa kun työmatkoihin ei kulunut turhaa aikaa. Kristallipallo olisi kyllä aika kiva kapine, mutta en tiedä pidemmän päälle haluaisinko tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Koronan suhteen toive on sama, että "loppua jo saisi ja pian". Toivotaan, että rokotteen ja laumasuojan avulla päästään jossain vaiheessa kevättä/alkukesää laajentamaan ja avaamaan yhteiskuntaa ja siinä samalla myös omaa elämää enemmän. Hyvää joulundotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja hyvää joulunodotusta sinullekin! <3

      Poista
  2. Niin hyviä toiveita, voisikohan tämän listan tehdä x2 niin minäkin saisin samat lahjat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä usko, että pukki pahastuisi, jos toiveita tulisi tuplaten :)

      Poista