perjantai 30. tammikuuta 2015

Puikoilla


Ja minä kun luulin, että tänä talvena minun ei tarvitsisi koskea kutimiin ollenkaan. Minä olen taitanut epähuomiossani  unohtaa sen tosiasian, että lapseni jalka kasvaa vielä useamman vuoden ajan...ja vieläpä ihan joka vuosi.Siispä ei tässä muu auttanut, kuin ottaa kutimet kauniiseen käteen ja aloittaa tekemään uudet villasukat. Lankaa löytyi onneksi tuosta lähikaupasta ja puikotkin olivat tallessa. Ei muuta kuin "luomishommiin".


Sukkalankana on hyväksi koettu 7 Veljestä -sarjan valmiiksi "kuviovärjätty" lanka. Tällä kertaa se on nimeltään Viidakko.
 
 
 

Aika on rajallista ja näiden sukkien tekeminen vielä rajallisempaa. Onneksi sukan koko on vielä melko pieni, joten eiköhän nämä ehdi vielä näille lumille ( tai siis loskalle!) valmistua. Tilauksessa olisi vielä paikallisen jääkiekkojoukkueen väriset, sini-keltaiset, villasukat. Toimitusaika niissä on hieman epäselvä, sillä tällä kutojalla on tekemishalut hieman vähissä. Saisi nyt nämä yhdetkin valmiiksi.


Viikonloppuna tiedossa meikäläisen osalta kotoilua, pojalla vähän ohjelmoidumpi ajanjakso (jääkiekkomatsi ja kahdet synttärit). Tänään, viikon päätteeksi, menemme pojan kanssa kaupungille ja "mättöaterialle" Heseen. Eikä anneta näiden vähemmän talvisten kelien lannistaa mieltämme...Oikein mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti