sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ruokapöydälle toinen käyttötarkoitus


Pikavisiitillä Citymarketissa huomasin eräässä alennuslaatikossa hauskan peli, joka minun oli ihan pakko ostaa - pöytätennissetti, jota voi pelata lähes millä pöydällä tahansa...

Pakkaus lupaili melko paljon ja suhtaudun näihin "sopii mille tahansa" -tuotteisiin hieman epäilevästi. Päätin ottaa kuitenkin riskin ja ostin sen pojan (äidin ja miksei isänkin) iloksi.
 
 


 
 
Pelipöytä löytyi talosta helposti, sillä ruokapöytämme osoittautui vallan oivallisen kokoiseksi. Keskelle pöytää viritimme verkon ( onnistui jopa minulta) ja peli alkoi välittömästi.
 
 
 Tämän setti maksoi hieman päälle 18 euroa ja jos pelaaminen loppuu, ei rahallinen menetys ole ollut suuren suuri.
Nyt meillä on siis epävirallinen pingispöytä, joka saa välillä toimia ruokapöytänäkin...
 
 
 
Tämä viikonloppu (ja viikko) on ollut tässä taloudessa liikuntapainotteinen. Pojalla oli eilen lauantaina peli  naapurikaupungissa ja me kävimme siellä isännän kanssa tekemässä pienet aamulenkit pojan ollessa alkulämmittelyssä. Iltapäivällä minä menin vielä puoleksitoista tunniksi hetkuttamaan lantiota (eli tanssimaan lattareita) ja siihen päälle vielä kävelylenkki  mennen tullen. Perheen miehet kävivät samoihin aikoihin vielä iltapäivällä tekojääradalla luistelemassa/ pelaamassa.

 
Tänään poika lähti "kukon laulun aikaan" Ylojärvelle pelaamaan jääkiekkoa ja minä tein vähän yli tunnin kestävän juoksulenkin. Isäntä lähti liikkumaan saaristoon (=metsälle), joten todettakoon, että täällä ollut harvinaisen "liikuttava" viikonloppu, mutta ihan mukava sellainen.
 
 
Tänään pitäisi huseerata vielä vähän kotihommia, käydä katsomassa erästä remonttikohdetta ja samalla ajattelin piipahtaa äiti-mummin luona. Koska koko tämä viikko on ollut tätä ns. matalalentoa, niin antaa mennä sitten loppuun asti. Ensi viikolla tiedossa vähän vähemmän ohjelmaa...tietääkseni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti