lauantai 31. tammikuuta 2015

Rati-riti-ralla..


 
...tuli talvi, halla tai ainakin lunta. Kuluneella viikolla kaikki vähäiset lumet sulivat vesisateessa pois, mutta eilen saimme jälleen uutta lunta tilalle. Kovin on vaihtelevainen tämä Länsi-Suomen talvi. 
 
Tänä talvena lumitöitä ei ole tarvinnut näillä kulmilla tehdä kuin muutaman kerran. Tänään on luvattu vielä lisää lunta ja nyt tässä pohdinkin teenkö lumityöt jo tässä aamupäivän aikana vai odotanko vielä?
 
 
 
Poika lähti jääkiekko-otteluun Säkylään ja minä ajattelin tehdä juoksulenkin. Sen jälkeen voisi jatkaa vielä hyötyliikunnan parissa lumitöitä tehden. Tänään poika menee vielä kahdelle synttäreille, joista jälkimmäinen on vielä "yökyläily"-synttärit. Tiedossa sikäli harvinainen tilanne, että vietän näillä näkymin lauantai-illan yksin kotona.
 
 
 
 
Minulla on siitä hyvä viikko takana, että vaikka isäntä on ollut pois, olen pystynyt hyvin harrastamaan liikuntaa. Olen tehnyt kiitettävästi sekä juoksu- että kävelylenkkejä. Lenkkeilyn toteuttaminen on vaatinut vain (=jonkin verran) ohjelmointia ja ennen kaikkea sitä päättäväisyyttä.
 
 
 
Nyt lähden nauttimaan raikkaasta talvisesta ulkoilmasta. Ylös, ulos ja lenkille!!!!
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Lähdin juoksemaan Säkylästä paluun jälkeen... Lunta ehti sit alkaa taas tupruttaa, kova tuuli kaupan päälle. Jessus, olipa raskasta, kun aurauskalusto ei ollut ehtiny pyöräteille :D
  Nooo, tulipa lenkki tehtyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kanssa aamulla lenkillä ja todellakin oli raskasta. En muista, koska olen viimeksi juoksulenkillä kävellyt, mutta tänään piti ottaa välillä kävelyaskelia...tulipahan lenkki tehtyä ja ne lumityöt päälle! Sunnuntaina saa vissiin jatkaa niitä hommia...tuota lunta tuntuu nyt tulevan enemmänkin...:(

   Poista