sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Rakas kotikaupunkini Vallilan kankaissa


Tätä uutista olen odottanut jo kauan. Vallilan kankaiden mallistossa on jo pitkään kuulunut painokangaskuoseja eri kaupungeista. Olin jo vähän ihmetellytkin, miksei idyllinen Vanha Rauma ole ollut vielä printeissä mukana. Ilmaisjakelulehdessämme oli kuitenkin juttu Vallilan uusista kevään painokangaskuoseista. Ilokseni kotikaupunkini oli vihdoinkin päässyt mukaan! Ja juuri sopivasti, sillä Rauman kaupunki täyttää tänä vuonna jo 575 vuotta.

 
 
Kuosin suunnittelija on Riina Kuikka. Printtiä on joko tämä pinkki-sininen tai mustavalkoinen.
Molemmat ovat mielestäni hienoja ja jotenkin tämä värillinen versio on vielä herkullisempi.
Tyynynpäällisessä tämä printti toimii mielestäni erinomaisesti.
 
 
 


Musta-valkoisena printti on tunnelmaltaan aivan toisenlainen.
Olin ihan varma, että tämä musta-valkoinen olisi se "must- juttu", mikä minun pitää ostaa, mutta nyt en olekaan niin varma enää.
Värillinen versio tuo Vanhan Rauman tunnelman ehkä paremmin esille, mutta on väriyhdistelmänä meidän kotiimme hieman vieras.


 
 
 
 
 
 
 
Painokankaasta valmistetaan pussilakanoita, tyynynpäällisiä, valmisverhoja sekä ihan metritavarakangasta.
Tosin tämä värikkäämpi versio metritavarakankaasta oli jo nyt loppuunmyyty!
 Vallilan valikoimiin tulee vielä mukeja ja muovitabletteja, joita jään myös innolla odottelemaan.
 
 
 
Seuraava teksti on kopioitu Vallilan sivuilta, joka kertoo vähän kankaan "filosofiaa":
 
 "Rauma Fancy - kuosi taltioi Vanhan Rauman koristeellisen ja idyllisen puutalonäkymän: mutkittelevat mukulakivikadut, kapeat kujat ja ihastuttavat vaaleanpunaiset ja vaaleansiniset puutalot, joiden ikkunanpielet osoittavat puuseppien taidokkuuden. Tekee mieli kurkistaa talojen ikkunoista sisään ja katsoa, että kukas siellä asustaa. Jalankulkija voi tervehtiä mustavalkoista pulleaa kissaa ja lukea tuoreimmat korttelikuulumiset yhteiseltä ilmoitustaululta. Rauma-kuosi vangitsee palan tämän pitsinnypläyksestä tunnetun kaupungin tunnelmaa. Kuosin väreissä on mukana ripaus suunnittelijan mielikuvitusta. Rauma Fancy -verho on oiva valinta Rauma-kaipuuta potevalle tai vahvaa Rauma-rakkautta rinnassaan tuntevalle."
 
 
 
Kaikki postaukseni kuvat on lainattu Vallilan sivuilta. Mallistoissa on paljon muitakin kivoja kuoseja.
Käypä kurkkaamassa niitä täältä, Vallilan verkkokaupasta...ja ihastu!
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Minustakin tuo kuosi on tosi kiva ja tykkään noista väreistä, mutta värit eivät ehkä kyllä sovi myöskään meidän kotiin. En tiedä, mutta tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo viimeinen kuva on NIIN hyvänäköinen, mutta ei meillä kotona ole tuon näköistä. Minulla on ajatus, että kokeilisi värikästä kuosia vuodevaatteissa ja tuollainen iso taulu olisi myös hieno...voi olla, että jää kuitenkin toteuttamatta...;)

      Poista