tiistai 28. maaliskuuta 2017

Ajan tasalle


Sunnuntaina sain tehtyä yhden to do-listalla olevan asian pois päiväjärjestyksestä. Nimittäin asensin vihdoin ja viimein puhelimeeni kaikki ne puuttuvat sovellukset, joita tarvitsen (tai olisin tarvinnut) lähes viikottain viimeisen vuoden aikana...Olen yrittänyt pitää puhelimen näkymää selkeänä, mutta vähän väkisinkin tästä on tullut "tilkkutäkkiä".
Windowsissa noita alueita saisi muokattua eri kokoisiksi, mutta jotenkin pidän tästä näkymästä, jossa suurin osa saman kokoisia.

 
Kaikki lähti Jopoxin asentamisesta. Se on sovellus, joka liittyy oleellisesti pojan jääkiekkoharrastukseen.
Siellä ilmoitetaan ja ilmoittaudutaan sekä harjoituksiin että peleihin, toimien eräänlaisena suljettuna sähköpostina.
Tämän lisäksi latasin myös Wilma-sovelluksen, joka toimii sekä lapseni että oman koulun/työpaikan välisenä sähköisenä reissuvihkona.
Näiden tärkeiden toimenpiteiden ansiosta en ole enää niin tietokoneessa kiinni.
Samalla järjestelin puhelimen näkymää muutenkin "järkevämmäksi". Poistin muutamia juttuja ja ryhmittelin alueet käytännöllisemmäksi. Puhelimessa tuli tehtyä samalla kertaa sekä pientä päivitystä että kevätsiivousta...Oikein mukavia maaliskuun viimeisiä päiviä teille kaikille!
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kyllä noi nykyajan puhelimet ovat käteviä, mä tykkään.
  Millä sitä ennen tuli ilman kännyä toimeen ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut sellainen hiljainen älypuhelinten vastustaja. Mulle riitti pitkään se, että sain soitettua ja vastattua puhelimeen sekä lähetettyä tekstiviestejä. Ajan myötä ajatukset ovat kuitenkin muuttuneet. Kieltämättä erilaiset sovellukset ovat helpottaneet tätä arkea, sillä aina ei tuo tietokone ole siinä lähellä, Joten nyt surffaillaan somessa ihan reaaliaikaisesti. Onhan tämä nyt näppärää!!!

   Poista
 2. Itse en varmaan tulisi enää toimeen ilman älypuhelintani. On niin näppärää kun Wilma yms piippailee heti kun ilmoitus tullut ja tiedotteet on kaikki samassa paikassa.
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta. Minulla on ollut sellainen periaate, että en aina halua olla tavoitettavissa. Siksi pidän puhelinta töissä myös äänettömällä ja unohdan usein laittaa äänet työpäivän jälkeen päälle. Tästä saan kuulla meillä kotona aika usein, kun minua ei saa kiinni.
   Kieltämättä nuo ladatut sovellukset puhelimessa ovat näppäriä, mutta toisaalta myös "koukuttavat" enemmän puhelimeen kiinni. On mielenkiintoista seurata mihin tämä älypuhelimen kehitys vielä eteneekään...!

   Poista