perjantai 1. huhtikuuta 2016

AprillipäivänäTänään se sitten tapahtui...
Olen aloittanut sisustussuunnittelupalvelun omalla toiminimelläni tänään, aprillipäivänä.
Olen siis virallisesti yrittäjä!
 
 
  
Suuria suunnitelmia minulla ei ole ainakaan vielä, sillä aloittelen sivutoimisena.
Olen käynyt pankin järjestämässä yrittäjäillassa ja perehtynyt hieman kirjallisuuteen. Monta ajatusta risteilee vielä päässäni.
Tarkoituksena on tehdä lähitulevaisuudessa yritykselleni ihan omat kotisivut ja käyntikortit, mutta tähän puoleen ehdin panostamaan vasta, kun saan opintoni onnellisesti päätökseen. Ja on tässä vähän muutakin selvitettävää vielä, ennen kuin pääsen oikein tositoimiin. Saman aikaisesti olen hurjan innoissani, toiveikas  ja ehkä vähän peloissanikin...
 
 
 
Ja tämä EI ollut sitten mikään aprillipila!
 
 
:D
 
 

Toivottelen tässä vaiheessa myös oikein hyvää viikonloppuna, sillä huomenna olemme koko päivän jäähallilla. Meidän pojan joukkue järjestää ison kevätturnauksen ja niiden järjestelyissä menee jo tämä ilta ja koko huominen päivä. Meikäläinen toimii ainakin kenttätapahtumien kirjurina (tietokoneella...kääk!) sekä makkaran- ja letunpaistopisteessä. Haasteellisia tehtäviä kaikki....ainakin minulle!

18 kommenttia:

 1. Mitä, mitä, mitä: ihanasti onnea Satu <3 <3!!

  Aprillipäivähän on mitä mainioin päivä aloittaa yrittäjyyden taival. Lämpimästi tervetuloa joukkoon. Tämä rouva on täällä hengessä ja ilossasi mukana! Jes <3! Onnea ja tsemppiä <3 <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos tästä ihanasta tsemppiviestistä. Ja tosiaankin ajattelin, että aprillipäivä on oikein hyvä päivää aloittaa yrittäminen. Tästä se lähtee... :)

   Poista
 2. Onnea Satu! Nyt vaan facebook-profiili kuntoon ja pääset 40+ sisäiselle foorumille. Siellä puhutaan myös yrittäjyydestä ja jaetaan vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu On tässä vähän tekemistä tuonne some-maailmaan. Varmistan vielä, että toiminimeni nimi vahvistetaan ja sitten luon sen Facebook-tilin. Kiva, jos sieltäkin saa vähän vertaistukea ja vinkkejä. Aloittelijahan tässä vasta ollaan! :D

   Poista
 3. Onnea yrittäjyyteen. Upeaa, että uskallat aloittaa jotain uutta. Toivottavasti tästä tulisi jotain isompaakin tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Katsotaan, mihin rahkeet riittävät. Pakko se oli uskaltaa, kun tämä on pyörinyt mielessä jo kauemman aikaa. Toiminimi mahdollistaa suht kevyen yrittäjyyden. Jos tämä poikii joskus jotain isompaakin, on se vain plussaa, mutta nyt lähdetään varovasti tunnustellen liikkeelle.

   Poista
 4. Onnea yrittäjyyteen! Uuden aloittaminen on aina hyppy tuntemattomaan mutta se kannattaa mielestäni rohkeasti tehdä kuten sinä olet nyt tehnyt. Upea juttu ja kun Facebook ja muu some-maailma on tietoinen sinusta niin ties mihin kaikki vielä johtaa. WAU!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulla ainakaan niin hirveästi pitäisi olla hävittävää, sen verran pienellä satsauksella lähdetään liikkeelle. Kiitos rohkaisevista sanoista. tsemmaukset lämmittävät kyllä sydäntä! :)

   Poista
 5. Hienoa Satu!
  Onnea ja menestystä tulevaan ❤️
  Huomenna nähdään heti aamutuimaan! Taidan olla ihan silmät sikkuralla; tänään oli herätys 4.00, kun oli jäänyt huhtikuun kuukausikirje töissä vähän viime tippaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tätä oikein vielä ymmärrä, kun ei ole päässyt ns. tositoimiin, mutta jos tästä jotain mukavaa kehkeytyisi. Aika näyttää!!!
   Juu ja hallilla nähdään. Vähän meikäläistä jännittää tuo laajemman pöytäkirjan ylläpitämine, joten voi olla, että nukun yöni huonosti. Sittenpä meitä on kaksi sikkurasilmäistä. Mitä? ääkö sinullakin asioita viime tippaan? ;) Sitä on liikkeellä :)

   Poista
  2. Jää todellakin :D Aina ja varmaan ikuisesti :P Silti aina valmiina ja ajoissa määräaikaan ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Onnea tässä varmasti vähän tarvitaankin... ;)

   Poista
 7. JEEE onneaaa!
  Toivottelee, Jolhe

  VastaaPoista
 8. Mahtava juttu! Onnea kovasti uudelle yrityksellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Tässä ei vielä kovin kummoisia ole ehtinyt virittelemään, kun tuohon papereiden täyttämiseen meni jo pieni tovi. Tästä kun saan opiskeluni tehtyä pois alta, ryhdyn tekemään jotain strategiasuunnitelmia...Aika näyttää, mitä tästä oikein tulee. "Yrittänyttä ei laiteta!" :D

   Poista