tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kevätkohnotuksia...Kevät yllätti minut jälleen kerran. Talvirenkaat kävin vaihdattamassa vasta muutama päivän sallitun ajan jälkeen ja muutenkin tunnun tulevan näissä kevätvalmisteluissa hieman jälkijunassa. Osa talvihavuista on vielä ruukuissa odottamassa kevätkellastumista ja muutenkin "keväthommien" aloitus tuntuu takkuavan...


Talvivaatteiden pesurumba on nyt menossa. Pesin muutaman takin jo tuossa noin kuukausi sitten, mutta takatalven silloin yllättäessä otin ne uudelleen käyttöön. Tässä huushollissa tuntuu asuvan ihmisiä kenellä on aivan liian monta talvitakkia...ja liian paljon talvijalkineita. Tähän kausivaihtoon saa kulutettua näköjään enemmänkin aikaa. Eikä se homma ole edes sieltä miellyttävimmästä päästä.
Tänä keväänä ajattelin tehdä hieman isompaa inventaariota sekä omassa että pojan vaate-ja kenkävarastossa. Ei nyt ihan "konmarilaiseen" tyyliin, mutta reipasta karsintaa meinaan kuitenkin suorittaa. Pojan vaatekaapissa poistoja tulee tehtyä väkisinkin, sillä tämän kauden talvitakit eivät tule mahtumaan enää ensi vuonna ja viime syksyisetkin vaatteet ovat jo "kittanoita". Meikäläisen karderoopissa moni vaate voisi juhlistaa kohta yhteistä 10-vuotistaivaltaan kanssani ts. PIENI päivitys siellä olisi todellakin paikallaan!
 
Tällaista pientä kevätkohnotusta on siis menossa. Ikkunat  (ja erityisesti auto) kaipaisivat perusteellista pesua ja pihaakin pitäisi ruveta laittamaa (tai edes suunnittelemaan), mutta taidan odotella vielä niitä lämpimämpi ilmoja. Sisäkukissa pitäisi tehdä mullanvaihto ja mitä kaikkea vielä. Niin ja se lenkkeilykausikin pitäisi aloittaa pitkän tauon jälkeen...kyllä nyt alkoi ihan jo ahdistamaan...


6 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta! :) Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D...ja tämä tuntuu toistuvan ihan joka kevät. Auringonpaistetta sinnekin!

   Poista
 2. Tuttua ja rasittavaa, uuh, mutta kyllä se tästä. Zemppiä ja aurinkoista tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taitaa olla jonkin verran kohtalontovereita ;) Kiitos tsempeistä ja toivottelen auringonpaistetta takaisin!

   Poista
 3. Meillä sama vaaterumba käytiin viime viikolla. Kaikki pojan vaatteet menee kiertoon. On tämä aikamoista touhua aina käydä näitä vaatteita läpi ja pestä ja puunata!
  Aurinkoista viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt alkaa vaaterumba hellittämään, olen tänään ollut oikein ahkera. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän vaiheessa. Ei ainakaan tekeminen lopu :D.
   Aurinkoisia päiviä myös sinne!

   Poista