lauantai 16. huhtikuuta 2016

Suunnitelmia...Nyt kun sisustusopintoni ovat päättyneet, ovat katseet suunnattuna uusiin projekteihin. Olen lupautunut auttamaan siskoani hänen seuraavan kotiunelmansa toteuttamisessa...
 
 
Muutama vuosi sitten hankkimallaan maatilalla odottaa idyllinen punainen tupa perusteellista kunnostusta.
 
 
 
 

Olen lupautunut tekemään sisutus- ja tilasuunnitelman sisätiloihin. Neliöitä ei ole paljon ja se tekee suunnitelmasta osittain haastavan. Täältä puuttuvat kaikki mukavuudet (vessa ja suihku)), joten niillekin pitää löytää joku paikka. Vanha talo on jo itsessään haasteellinen juttu ja tässä joudutaan vielä vähän "modifioimaan". Onneksi siskoni avopuoliso on kätevä tekemään yhtä sun toista ja minut on vapautettu esim. LVI-suunnittelusta. Minä saan rauhassa keskittyä suunnittelemaan  tilojen käyttöä ja  miettiä vanhan talon tunnelmaa.
 


 
 


Sisäpihan puolelta talon ulkonäkö tulee todennäköisesti muuttumaan, sillä tänne halutaan kunnon (lasi)kuisti. Tehtävä tulee olemaan joka tavalla haasteellinen, mutta mieluisa. Remontin toteutumisesta ei ole vielä tietoa, mutta ajattelin aloittaa vähitellen huoneiden mittaamisesta, pohjan piirtämisestä ja alustavien suunnitelmien hahmottelemisesta.Ensi viikolla lähden käymään siellä mittanauhan ja muistiinpanovälineiden kanssa  Jos tämä projekti saataisiin joskus vaikka käyntiin, vaikka "hiljaa hyvää tuleekin".
 
 
 
 
 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen paikka. Tuollaisesta paikasta minäkin unelmoin.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on todella idyllinen ja projekti mielenkiintoinen. Oikein mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kivannäköinen paikka! Ja kiva projekti!
  Me aloitimme viime kesänä saarimökillä remontin - katosta se alkoi. Keittiö meni uusiksi - nyt keittiö odottaa. Viemäröinti- ja sähkömuutostyöt odottavat, sähköasentaja tulee ensi viikolla...pala palalta.
  Paljon onnea isoon haasteeseen. Korjausrakentaminen on aikaa vievää puuhaa!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelen tätä kyllä oikein mielelläni, vaikka varsinaisesta toteutuksesta vastaa joku muu. pala palalta täälläkin edetään ja toivotaan, että joskus tulisi valmiiksikin! ;) Keväisiä kelejä sinulle!

   Poista
 3. Ihana punainen mökki ❤️ Innolla jo odotan miten hienon stailauksen luot ❤️Sinulta tuo nimittäin onnistuu ❤️Aurinkoista viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toteutetaan hieman radikaalimpaa muutosta, mutta aikataulu on hieman auki. Minä teen ehdotuksia ja siskoni sitten hyväksyy tai hylkää ne. Jotain täytyy kuitenkin jo paperille saada, jotta päästäisiin asiassa edes hieman eteenpäin...
   Lähettelen auringonpaistetta takaisin :D

   Poista
 4. Mukava projekti sulla käynnistymässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Ensin vähän luonnostellaan vaihtoehtoja ja sitten suunnitellaan vähän tarkemmin. Tuo luonnosteluvaihe ja ideoiden pyörittely on melkeinpä sitä mukavinta vaihetta... ;)

   Poista
 5. Täällä myös innolla odotellaan tuloksia. Työ ei tule olemaan helppoa,sillä siskosi lisäksi talokin on vaativa. Koko miljöö kyllä oikea unelmakohde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuloksia saa varmasti odotella jonkin aikaa, sillä aikataulu on täysin auki. Ajattelin tehdä kuitenkin jo hahmotelmaa ja muutamia pohjavaihtoehtoja, jos vaikka niistä pääsisi hieman jyvälle. Siskon toivomus esim. keittiöstä on jokeenkin erilainen kuin minun näkemykseni, mutta eiköhän siitä(kin) johonkin ratkaisuun päästä. Odottelen jo innolla, että pääsen piirtämään pohjakuvia ja näytä niitä varmasti tällä blogissanikin... ;)

   Poista