keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Väliarviointia


Sain jonkin aikaa sitten testattavaksi Euserinin tuotteita... 
 
Olen kokeillut sävyttävää aurinkosuojavoidetta kasvoille ja olin todella tyytyväinen, että sain sellaisen voiteen, jossa suojakerrointa (sk 50) on riittävästi. Tuotetta olen käyttänyt lähes joka päivä ja ainakaan vielä en ole huomannut, että (joka keväisiä) maksaläiskiä olisi vielä tulossa. Tosin en myöskään usko, että ne pysyvät kokonaan poiskaan... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Voide on kevyt ja hyvin levittyvää. Ihoon ei jää paksua rasvakerrosta, vaan melko nopeasti voin jatkaa (sitä vähäistä) meikkaamista eikä kädetkään tunnu tahmaiselta. Värisävy (medium) on meikäläisen ihotyypille melko sopiva, mutta olisin toivonut ehkä hieman peittävämpää lopputulosta. Ihoni on ikääntymisen myötä tullut kirjavaksi, joten peittävämpi lopputulos olisi ollut plussaa. Toisaalta voiteen keveys tekee siitä kevyen tuntuisen ja hengittävän. Tuote on lisäksi hajusteeton ja sopii myös herkälle iholle, joten tällä kokemuksella voin suositella tuotetta lämpimästi.
 
 
 
Sain myös toisen aurinkovoiteen (Anti-age- aurinkosuojavoide), jota en ole vielä testaillut. Tuote sopii meikin alle, joten kokeilen tuotetta vasta kesällä, kun kasvot ovat jo muutenkin päivettyneet eivätkä tarvitse enää lisäväriä. Katostaan, jos vaikka näillä tuotteilla nuo maksaläikät pysyisivät  hieman paremmin kurissa. Testaus siis jatkuu...
 
 
 
 
 
* Tuotteet on saatu bloginäkyvyyttä vastaan
 
 


4 kommenttia:

 1. Minulla nämä samat tuotteet käytössä ja tykkään kovasti. Työpäivästä kun puolet viettää ulkona, on hyvä suojata ihoa kunnolla.
  Aurinkoa päivääsi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä itsekin iän myötä alkanut kiinnittämään enemmän huomiota ihon suojaamiseen. Nuorempana harrastin enemmänkin "grillausta" ilman suojakertoimia ja nyt sen kyllä huomaa...
   Nautitaan aurinkoisita päivistä hyvillä suojakertoimilla! :)

   Poista
 2. Itse en ole ko tuotteita käyttänyt. Mutta, mukava kuulla kokemuksia. Ei tiedä vaikka hankkisinkin. Ja, auringolta on hyvä suojaantua jo näin keväisinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella. Keveys on ehdoton plussa, ei tule sellainen tunkkainen olo ollenkaan... Toivotaan edelleen auringonpaisteisia päiviä! :)

   Poista