sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Markkinahumua


Tämä viikonloppu on mennyt isännän vanhinta poikaa auttaessa...

Eilen vietettiin uuden varastomyymälän (Wiiva- Kaluste) avajaisia. Täällä keskitytään myymään lähinnä keittiönkaappeja, komeroita, kylpyhuonekalusteita, liukuovia, teräsaltaita ja -tasoja ym. kodin kiintokalusteisiin liittyvää tavaraa. Tavaran saa periaatteessa heti mukaansa (tai ainakin todella nopealla toimituksella) ja tietenkin edulliseen hintaan. Konsepti poikkeaa perinteisestä keittiömyymälästä juuri tämän suoran varastomyynnin osalta. Myynnissä on periaatteessa samaa tavaraa, mutta hieman eri muodossa. Lisäksi kalusteita tehdään myös asiakkaan standardista poikkeaviin mittoihin.
 
 
 
 

Avajaisten kunniaksi asiakkaille tarjottiin kahvia ja pullaa sekä tietenkin suomalaisten suosikki "vihannesta" eli makkaraa.
Minä olin Sini-siskosen kanssa kahvivastaavana (tässä kuvassa "miniä" ja Sini-siskonen poseeraa).
Isäntä hoiti nuoremman pojan kanssa makkaranpaistoa pihalla.
 
 
 


Aurinko paistoi ja asiakkaita riitti mukavasti koko päiväksi. Tänään taas jatketaan samoissa merkeissä, tosin minun pestini on tänään lyhempi kuin eilen. Pojalla on tänään koulunsa musiikkikerhon kanssa esiintyminen eräässä lastentapahtumassa ja hän tarvitsee sinne kyyditystä. Tämä  viikonloppu on mennyt jälleen mukavasti erinnäisiä "velvollisuuksia" hoitaen, joten tästä on mukava aloittaa taas uusi viikko. Alkavalle viikolle on tiedossa meikäläiselle jälleen reissaamista, ihan "isolle kirkolle" asti.2 kommenttia: