sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Tanssin terapiaa...


Tänään on jälleen se heti, kun illalla sulkeudun poikani huoneen TV:n ääreen ja nautin koko sydämellä "Tanssii tähtien kanssa"-ohjelmasta. Harva televisioformaatti saa meikäläisessä sellaisia tuntemuksia aikaa kuin tämä tanssiohjelma (toinen on Vain elämää). Eläydyn musiikkiin ja tanssiesityksiin tunnetasolla laidasta laitaan. Jokaisessa ohjelmassa hykertelen tanssijoiden onnistumisen puolesta, ihastelen heidän mahtavia suorituksiaan ja tirautan kyyneliä, kun esityksen tunnelma saa minut pauloihin.


Olen tanssinut aikuisena kilpatanssia ja voin hyvin samaistua tähtitanssijoihin. Lajina kilpatanssi on vaativa. En voi kuin ihmetellä ja ihastella valmentajien ammattitaitoa saadessaan oppilaista irti huikeita tanssisuorituksia  ja näyttämään kaiken vielä niin helpolta. Kilpailijat laittavat itsensä likoon koko kansan arvosteltavaksi ja lisämausteena on vielä suora televisiolähetys miljoonayleisön edessä. Tiedän, että joku pitää ohjelmaa turhan "siirappisena", mutta minulle se on viihdettä ja terapiaa parhaimmillaan.
 


Ajoitan sunnuntaisaunan niin, että ehdin parkkeeraamaan itseni saunajuoman ja nenäliinojen kanssa television ääreen. Reilu puolitoista tuntia kaunista pukuloistoa ja hyvää musiikkia yhdistettynä taidokkaisiin tanssiesityksiin. Minun oma terapiahetkeni...
6 kommenttia:

 1. Taidanpa tulla samalle terapiatunnille tänään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä taitaa olla melko monta, jotka eläytyvät ja nauttivat yhdessä tanssijoiden kanssa... <3

   Poista
 2. Täällä myös sauna lämmitetty ajoissa, jotta ehdin seuraamaan tansseja!

  VastaaPoista
 3. Minustakin Tanssii Tähtien kanssa on viihdyttävää ja rentouttavaa :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa meitä TTK-katsojia olla yli miljoona eli kyllä se ihmisiä liikuttaa monellakin tasolla...
   Oikein hyvää ja aurinkoista viikkoa myös sinulle!

   Poista