keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Mukava yllätys


Tämän viikon alussa sähköpostiini oli tupsahtanut mukava yllätys. Olin oikeastaan unohtanut jo koko asian...

Sain kutsun sisäänpääsykokeeseen.
Hain maaliskuussa erillishaussa opiskelemaan Sataedun käsi- ja taideteollisuusalan perustutkintoa (Artesaani/sisustusala).  
Parin viikon päässä olevaan sisäänpääsykokeeseen täytyy ottaa mukaan kuulakärki- ja lyijykynä, pyyhekumi, viivain, puuvärit, sakset ja paperiliimaa, joten todennäköisesti siellä on "luovuustehtävä". Oletan, että päivään sisältyisi myös jonkinlainen haastattelu, jossa tiedustellaan motivaatiota alalle ja opiskeluun. Jänniä aikoja siis tiedossa...
 

Tällä hetkellä on vähän kummaliset tuntemukset. Varsinkin, kun edellisestä sisäänpääsykokeesta on ehtinyt vierähtämään jo yli 30 vuotta ja opiskeluala aivan eri. Vaikka olotila on hieman epävarma, en aio sen häiritä, vaan lähden innokkaana, mielenkiinnolla ja hieman jännittyneenä kokeilemaan rajojani. Katsotaan mihin tämän naisen rahkeet riittävät. Jos en tule valituksi, se ei ole todellakaan maailmanloppu, sillä minulla on olemassa varasuunnitelm(i)a...tietenkin!

11 kommenttia:

 1. Onnea matkaan! Opiskelu aina vähän virkistää :) -rosalia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen aivan samaa mieltä. Ja jos tässä ei opintiet aukene, on minulla vielä muitakin vaihtoehtoja... ;)

   Poista
 2. Siis vou, ihailen rohkeuttasi! Tsemppiä ja onnea pääsykokeeseen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tähän rohkeutta (vielä) tarvita. Katostaan miten sisäänpääsykokeet menevät ja mietitään jatkoa sen jälkeen. Tähän oli vain pakko ryhtyä... ;)

   Poista
 3. Jos lainaa tarvitset? 2 % korko @ sopivaa saada lainaa Caroline
  Meidän korko paras e-mail-osoitteesi ja saat laina tänään tarjoavat lainoja alkaen. E-mail: carolinewalkerloan@gmail.com

  VastaaPoista