lauantai 18. marraskuuta 2017

Black Friday raumalaisittainRaumalla toteutettiin Black Friday- tapahtuma Pikimust Perjanda-tyyliin. Vanhan Rauman yrittäjät olivat yhdistäneet voimansa ja tapahtuma järjestettiin nyt jo kolmannen kerran. Aikaisempina vuosina tapahtuma  on jäänyt minulta kokematta, mutta tänä vuonna päätin osallistua siihen. Aikataulullisista syistä minun oli lähdettävä liikkeelle jo heti aamulla...Saapuessani Vanhaan Raumaan oli yllätys melkoinen.
Ihmisiä oli liikkeellä paljon ja autolle ei meinannut aluksi löytyä edes parkkipaikkaa.
 Sää oli marraskuiseen tyyliin sateinen ja synkkä, mutta se ei ollut karkottanut asiakkaita pois.
Ilmeisen hyvät tarjoukset olivat innostaneet ihmisiä ostoksille.

 
Minä ehdin käymään vain kahdessa liikkeessä: Mattoraumassa ja Koti-Vakassa. Mattoraumasta lähdin hakemaan kalkkimaalia (ja ajatuksena oli syödä myös liikkeen tarjoamaa aamupuuroa), mutta ihmispaljouden takia molemmat jäi tekemättä. Ehdin kuitenkin hieman kierrellä liikkeessä, katsastaa tapetteja ja ihastella kivoja sisustustavaroita. Koti-Vakassa ehdin sovittaa Nanson pitkää trikootunikaa, mutta sekin jäi (vielä) vaaterekiin odottamaan.
 
 
 
Minulle tapahtumasta jäi tuntuma, että se oli erittäin onnistunut. Työpaikalla muutama muukin oli ehtinyt aamuvarhaisella shoppailemaan.
Ainakin yksi oli löytänyt kotiinsa maton ja tapettia, toinen oli käynyt luontaistuotekaupassa täydentämässä vitamiinivarastojaan ja joku oli ostanut kaksi puseroa. 
Minua oikeastaan harmitti, kun en ehtinyt kiertelemään Vanhan Rauman liikkeissä enempää...
 
 
 
 
Mikäli aamun sanomalehteen on uskominen, uskoisin, että tapahtuma tullaan järjestämään myös ensi vuonna. Kiva tapahtuma, joka saa ihmiset liikkeelle vuoden synkimpään aikaan ja taatusti tervetullut piristysruiske myös kauppiaille, sopivasti ennen jouluhässäkkää. Ja sekin tuli todistettua, että sateisena perjantaina raumalaiset ei ole ainakaan sokerista tehty...
 
 
 
Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille kauppiaille, jotka jaksoitte painaa pitkää päivää aamu seitsemästä ilta yhdeksään.
 
 
Tällaisia tapahtumia tarvitaan!
 
 


6 kommenttia:

 1. Kaikkea kivaa näyttää olleen tarjolla tuolla. Katse kiinnittyy heti mustavalkoisiin kulhoihin!
  Mukavaa viikonloppua Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhan Rauman kauppiaiden oma yhdistys "Rakastunut Raumaan on erittäin aktiivisesti toimiva yhdistys ja järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Meillä Vanhassa Raumassa on paljon pieniä putiikkeja ja siksi melkoinen elämys myös ulkopaikkakuntalaisille...niin, että tervetuloa Raumalle... ;)

   Poista
 2. Ihan mahtava tapahtumaidea ja hyvä kun on eri aikaa kuin Black Friday <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi...ja tässä tapahtumassa oli jotain hyvin "raumalaista" ;)

   Poista
 3. Tapahtuma oli kuulemma jälleen ollut onnistunut. Itse en valitettavasti päässyt osallistumaan.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin olen ymmärtänyt. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta ja ensi vuonna ajattelin panostaa enemmän tähän päivään. Nyt kävin vain pikaisesti kääntymässä...
   Mukavaa marraskuun jatkoa sinnekin!

   Poista