keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Järjestäytymistä


Olen aina ollut yhdistysihminen ja kuulunut erilaisiin järjestöihin. Vaikuttaminen ja eri yhdistyksiin kuuluminen on todennäköisesti tullut minulle "veren perintönä" isäni puolelta. Monta vuotta on ollut kuitenkin eräänlaista hiljaiseloa tällä saralla, kunnes yhtenä iltana bongasin Facebookista yhdistyksen, jonka toimiminen kiinnosti minua....


Uuden "ammattiurani" myötä olen kaivannut sisustajien ryhmää, johon kuulua. 
Suomessa on jo sisustussuunnittelijoiden ammattiyhdistyksiä, mutta niiden pääsykriteerit ovat meikäläisen tavoittamattomissa.
Tänä vuonna perustettu Sisustusterapia ry vastasi kuitenkin tarpeisiini.


 

Yhdistykseen voi liittyä joko ammattilaisena tai harrastajana ja mielestäni tämä on hieno mahdollisuus monelle sisustusintoilijalle.
Ei tavitse olla alan ammattilainen päästäkseen yhdistyksen jäseneksi. Seuraava teksti on suoraan yhdistyksen sivuilta: "Sisustusterapiaa ry on yhdistys, jonka tarkoitus on yhdistää sisustuksen, muotoilun, arkkitehtuurin ja rakennus- sekä viherrakennusalan alan ammattilaisia sekä ansioituneita harrastajia. Yhdistyksen tavoite on lisätä yleistä tietämystä, kiinnostusta ja arvostusta ympäristön suunnittelun ja rakentamisen osaamisalaa kohtaan."
Liittyminen yhdistykseen käy helposti Sisustusterapia ry:n sivuilta eikä jäsenmaksukaan rasita kukkaroa.
Joten, jos sinua kiinnostaa, käypä kurkkaamassa heidän sivujaan: www.sisustusterapiaa.fi 
Aika näyttää, kuinka paljon pääsen ja pystyn osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin, mutta siitä huolimatta tuntuu mukavalta kuulua "ammattiyhdistykseen". Yhdistykseltä toivon saavani uusia (sisustamiseen hurahtaneita) ystäviä ja kollegoita. Toivon myös, että sitä kautta pääsisin erilaisiin tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin, verkostoitumaan ja saamaan vertaistukea, sekä sisustamisesta että yrittämisestä...kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta - periaatteella.
 


 
 

4 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen yhdistys ja mukavaa, että myös harrastajat voivat siihen liittyä.
  Kivaa keskiviikkoa sinulle Satu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuli meikäläiselle kuin tilauksesta, sillä olen halunnut kuulua johonkin "sisustusryhmään", mutta sellaista oikeaa ei ollut osunut kohdalle. Nyt odotukset ovat tietenkin suuret... ;)

   Poista
 2. Enpä ole tuollaisesta yhdistyksestä ennen kuullutkaan, mukava että löysit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on perustettu vasta tänä syksynä, joten ihan alussa tässä vasta ollaan. Jäseniä on tullut jo paljon ja joukossa on ihan tunnettujakin suunnittelijoita. Mielenkiinnolla jään odottamaan yhdistyksen toimintaa...

   Poista