maanantai 8. heinäkuuta 2019

Lomaluksusta - päiväunet!


Kesälomalla ajantaju menettää jollain tavalla merkityksensä. Viikonpäivällä ja kellonajoilla ei ole niin väliä ja elämä on leppoista, niin kuin lomalla kuuluu ollakin.  Tässä aikatauluttomuudessa on ehdottomasti parasta se, että halutessaan voi ottaa pienet päiväunet...vaikka joka päivä.
Minulle on tullut sellainen lomarutiini, että heräilen 7 ja 8 välissä ilman herätyskelloa ja syön n. klo 13-14 aikoihin.
Ruokailun jälkeen otan, jos vain mahdollista, pienet ruokalevot tai päiväunet. Miten ihanalta tuntuukaan mennä vähäksi aikaa pötkölleen...
Sen jälkeen keitän päiväkahvit ja päivä käynnistyy siitä uudestaan.
Tavallisessa työarjessa päiväunet eivät ole mahdollisia ja viikonloppuisinkin harvinaista herkkua, joten näin lomalla se on todellakin ylellistä!
Erityisesti sateisena päivänä tuntuu mukavalta laittaa sukat jalkaan, käpertyä hetkeksi peiton alle, sulkea silmät ja kuunnella sateen ropinaa.


 
Tänään en ehdi kuitenkaan päiväunille, sillä tarkoituksena on lähteä Ikeaan hakemaan vähän inspiraatiota ja ostamaan muutama huonekalu.
Pojan huoneeseen on suunnitteilla "teinipäivitys" ja S T A I L I A M O:n huonekaluvarasto tarvitsee pientä lisäystä. 
Tällä reissulla yhdistyy työ ja vapaa-aika vallan erinomaisesti, sillä mukaani saan vielä hyvän ystäväni.
 
Luksusta sekin.
 
 
 
 
 
 
 
 


 

6 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa! Minä olen niin huono lepäilemään, mutta olen harjoitellut kyllä :) Meilläkin taitaa olla tulossa tyttärien huoneisiin päivitystä ja se on tosi mukavaa yhteistä puuhaa. Aurinkoisia, rentouttavia heinäkuun päiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni torkahduskin auttaa. Nämä päiväunet taitaa olla meidän suvussa ihan yleinen tapa, sillä muistan jo lapsuudessa, kun kokoonnuimme suvun kesken, niin ruokailun jälkeen kaikki menivät vähäksi aikaa levolle...eli "sukuvika" :)

   Poista
 2. Minä olen niin huono ottamaan päikkäreitä. Oikeastaan nukut päikkärit vaan, jos olen kipeänä. Hieno taito, koska joskus pienet unoset vaan tekisivät hyvää!
  Ihanaa viikkoa sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet päikkärit on NIIN kiva ottaa. Ihan lyhyt torkahdus (10 min) riittää...sen jälkeen on kuin uusi ihminen!!! :) Oikein ihanaa viikkoa sinullekin!!! <3

   Poista
 3. Visiitillä blogissasi. Ihanalta kuulostaa lomailusi🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, on aina yhtä ilahduttavaa, kun joku käy täällä ja jättää siitä vielä kommentinkin! Täytyypi käydä vastavierailulla. Mukavaa heinäkuuta sinulle!:)

   Poista