torstai 16. tammikuuta 2020

"Kuumeilua"


Onneksi nyt ei ole kysymys mistään sen vakavammasta kuumesta kuin matkakuumeesta. Ihanan kutkuttava vaiva, jota voisi potea useamminkin...
 
Viime syksynä ilmoittauduin Sisustusosaajien järjestämälle matkalle, jossa pääsemme aistimaan Maison & Objet sisustusmessujen tarjontaa. Olen nähnyt kyseisestä messusta joskus kuvia ja tiedossa on melkoisen häkellyttävä kokemus. Valitettavasti aikataulumme (kolmen päivä matka) on sen verran tiukka, että meillä on mahdollisuus olla siellä vain yksi päivä, mutta näin ensikertalaiselle se taitaa riittää vallan mainiosti. Odotukset ovat kuitenkin korkealla.
 
Sen lisäksi minusta on ihana päästä matkalle ja tavata uusia ihmisiä, joiden mielenkiinnon kohde on sama; sisustaminen. Messuilun lisäksi meille on varattu mahdollisuus tutustua kaupunkiin tai shoppailuun ja matkan järjestäjä on varannut meille yhteisen ruokailun molempina iltoina. Aikataulu on suhteellisen tiivis, mutta toiveena on, että pääsisin näkemään Pariisia ja aistimaan sen tunnelmaa. Turistikohteisiin en lähde jonottamaan ja kuluttamaan vähäistä aikaani, mutta suunnitelmissa on osallistua kaupungin kiertoajeluun. 

 
 

Koska joudun olemaan pois töistä muutaman päivän, täytyy minun pohjustaa poissaoloni työpaikalla. Se vaatii vähän etukäteissuunnittelua ja - valmisteluja, mutta tämän matkan takia teen sen oikein mielelläni. Kuluva viikko sattuu olemaan jälleen hieman ohjelmoitu, sillä muutaman palaverin lisäksi minulla on lauantaina vielä  ns. Kiky-päivä. Sen jälkeen käyn pikaisesti kääntymässä kotona ja lähden Pariisin matkani ensimmäiselle etapille Turkuun, jossa yövyn matkaseuralaiseni luona. Sunnuntai aamuna on aikainen lähtö kohti Helsinki -Vantaa lentokenttää ja Pariisia...

 
Tämän kaiken hektisyyden ja pienen stressin kestää vallan mainiosti, kun tietää, että pääsee matkalle. Matkavalmisteluja en ole vielä aloittanut, sillä passin ja hammasharjan lisäksi pakkaan mukaan vain muutaman vaatekerran. Matkasta riittää varmasti kerrottavaa täällä blogin puolella, joten seuraavat postaukset tulevat olemaan todennäköisesti matkahehkutusta...tai ainakin toivotaan niin.
 
 
Ja koska en ole ollut vielä käynyt Pariisissa, on nämä kuvat lainattu Pixapayn sivuilta minun ja teidän iloksenne.


Au revoir - vähäksi aikaa!
 


4 kommenttia:

 1. Ihana kuume tuo matkakuume :) Jään odottelemaan matkapostauksia. Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakuumeen poteminen on kyllä ihanaa ja tulen ihan varmasti kertomaan matkasta myös täällä blogissani. <3

   Poista
 2. Ihanaa matkaa🤗Tulenkin kurkkailemaan tänne kuulumisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt jo tultu kotiin. Kuvia otettu melkoisesti, joten ehkä ehdin tänne seuraavaksi viikonloppuna ..

   Poista