lauantai 11. tammikuuta 2020

Yrittäjän pienet askeleet


Olen kulkenut yrittäjäpolkuani kohta neljä vuotta. Yrityksen perustaminen oli jonkinlainen äkillinen päähänpisto, tyyliin "nyt tai ei koskaan". Päätös, jota en ole joutunut katumaan päivääkään. Sen jälkeen olenkin elänyt eräänlaista kaksoiselämää yrittäjänä ja erityisluokanopettajana.
 
 
 

Minulla yrittäjyys on ollut koko ajan sivutoimista ja sen kehittäminen on ollut tällaiselle hätäiselle ihmiselle tuskastuttavan hidasta.
Pienin askelin ja oman aikatauluni puitteissa olen pyrkinyt menemään kuitenkin eteenpäin, tarttumaan uusiin haasteisiin ja etsimään sitä omaa tapaa olla yrittäjänä. Olen saanut tehdä sisustussuunnittelua- ja neuvontaa sekä asuntojen stailausta ihan kiitettävästi. Kahden työ yhdistäminen ei aina ole ongelmatonta.Välillä on ollut kiireistä ja aikatauluissa sovittamista, mutta kaikesta on selvitty. Viime vuoden lopulla pääsin aloittamaan Rauman kansalaisopistolla sisustuskurssien pitämistä, joka saa jatkoa luultavasti tänä keväänä. Totean vain, että on ollut todella mielenkiintoista ja opettavaista olla tässä kaikessa mukana.
 
 
 
 
 
 
 
 
Viimeisin (edistys)askeleeni on ollut sisustussuunnittelusopimuksen tekeminen Hakola Huonekalu Oy:n kanssa tammikuun alussa.
Huonekalujen edustaminen ja jälleenmyynti on monelle sisustussuunnittelijalle ihan tuttua juttua, mutta minulle tämä oli merkityksellisempää, sillä Hakola sai luvan olla  STAILIAMO:lle "se" ensimmäinen. Perjantaina posti toi minulle materiaalikansion, josta voin näyttää asiakkaalle kangasnäytteet ja puuvaihtoehdot.
Nyt olen ahkerasti tutustunut Hakolan tuotteisiin  ja huonekalumallistoon, jotta osaan palvella asiakastani mahdollisimman hyvin.
 
 
 
 
 
 
 
 
Minulle Hakolan valinta oli selkeä, sillä pidän heidän ideologiastaan ja brändistään. Haluan omalta osaltani olla tukemassa suomalaista muotoilua ja käsityötä.
Hakolan tarina on tehnyt minuun vaikutuksen ja yrityksen kasvutarina on ollut hieno. Ehkä minä voin omalta osaltani olla myötävaikuttamassa suomalaisen työn ja yrittäjyyden arvostuksen lisäämistä edelleen...ja saada siitä myös osani. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaikka tässä välillä tuntuu, ettei oikein mitään ole tapahtunut, huomaan kuitenkin meneväni asioissa eteenpäin.
Viikon päästä lähden Pariisiin sisustusmessuille yhdessä Sisustusosaajat-ryhmän kanssa. Matkalle, johon tuskin olisin lähtenyt ilman yrittäjyyttäni. 
Tämä on minulle ensimmäinen kerta, kun osallistun ulkomailla pidettäville sisustusmessuille ja odotan matkaa todella innoissani.
On mukava päästä  reissuun saman henkisten ihmisten kanssa ja toivottavasti ehdin näkemään vähän Pariisiakin.
 
 
 
 
Tämän postauksen kuvat kävin ottamassa tänä aamuna, kun luonto näytti parastaan.
Ja vaikka talven tulo näyttää viipyvän, nautitaan viikonlopusta ja otetaan ilo irti tästäkin!
 
 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Oih, Pariisin messut ovat varmasti upeat!
  Jään mielenkiinnolla odottamaan kuvasatoa.
  Varmasti hienoa tehdä kotimaisen yrityksen kanssa yhteistyötä.
  Toivottelen hyvää viikonloppua ja antoisaa matkaa Pariisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan messuja innolla...ja muutenkin on ihan kivaa pöhinää : D

   Poista
 2. Olen muutamissa blogeissa päässyt kurkkaamaan Pariisin messuja ja huh miten ihania ne onkaan olleet. Tulet varmasti nauttimaan reissusta ja saat ihania ideoita sieltä mukaan.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt myös kuvia sieltä ja tiedän heti, että rajallinen aikamme ei millään riitä sisäistämään tai näkemään kaikkea. Matka, jota odotan niin innoissani!!!

   Poista