sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Maaliskuun eka viikonloppu

Tämä viikonloppu alkaa olla kohta takanapäin. Tämä oli siitä ihmeellinen viikonloppu, että meillä ei ollut juurikaan järjestettyä ohjelmaan, vaan olimme ihan rauhassa omalla porukalla. En ole jaksanut ruveta edes siivoamaan.

 Lauantaina isäntä teki meille ruoan jälkiruokineen päivineen, kun taas minä lumpustelin muutaman tunnin kaupungilla. Ruokailun (ja  päiväunien) jälkeen miehet lähtivät luistelemaan ja minä jäin löhöämään sohvalle (=parantelemaan flunssaani).
 
 
 

Tänään miehellä oli aikainen ylösnousu, sillä edessä olisi Pirkan- hiihto. Hiihdettävänä vaivaiset 90 kilometriä !!!!Yön aikana tänne länsirannikolle olikin tullut talvi uudestaan...eli ulkoilua tiedossa meikäläisellekin.
 
 Kadehdin aina välillä lasten suhtautumista tilanteeseen. Lumitöitä tehdessäni (sellaiset TUNTI 40 minuuttia! ) poika hyppeli lumikasoihin ja kävi naapurissa pelaamassa jääkiekkoa eli lapsi osasi ottaa ilon irti tilanteesta. Kyllä minäkin yritin ottaa asian hyötyliikunnan kannalta...ja hikee pukkas! Aurinko näyttäytyi myös pitkästä aikaa. Ihanaa!!
 


 
Iltapäivällä pojalla oli jääkiekkotreenit ja sen jälkeen kävimme äiti-mummia tervehtimässä. Olen ehtinyt tänään valmistelemaan ensi viikon oppitunnit ja laatimaan huomiset historian kokeet. Ei täällä nyt ihan "laakereilla" ole kuitenkaan levätty.
 
 

Flunssa alkaa olla ilmeisesti selätettynä. Nyt odotellaan miestä kotiin yhden 90 kilometrin kokemusta rikkaampana... ja muutaman kilon soukempana...


Aurinkoista viikonalkua!(Tämä oli ilmeisen turha "höpön-löpön"- postaus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti