perjantai 25. lokakuuta 2013

Intohimoja


Meillä syysloma on mennyt mukavasti (ja ohjelmoidusti). Tänään poika pääsi koko päiväksi jääkiekkoleirille. Aamukokoontuminen oli jo klo 8.15 hallilla ja liikunnallista ohjelmaa oli ihan koko päiväksi. Kiekkopäivä loppui klo 16.00. Takana on kahdet jäätreenit, kahdet oheisharjoitteet, ruokailu ja vielä yksi jääkiekkoaiheinen oppitunti. Päivän päätteeksi hain hallilta tyytyväisen pojan.
Meidän pojalla tämä jääkiekko on mennyt jo intohimon puolelle. Hän voisi vaikka asua jäähallilla ja hän odottaa, että lähellämme olevaa tekojäärataa alettaisiiin jo jäädyttää, jotta hän pääsisisi omien viikkotreenien lisäksi myös vapaa-ajalla pelaamaan. Onneksi huomiseksi ja ylihuomiseksi on vielä luvassa omat jääkiekkojutut (ottelu huomenna ja harjoitukset sunnuntaina).
 
 
 

On se vaan käsittämätöntä, miten joku laji "vie mennessän", varsinkin kun kummatkaan vanhemmat eivät ole mitään joukkueurheilijoita. On todella mielenkiintoista ja ihan mukavaakin olla tässä touhussa mukana; kuskina ja huoltajana...vielä kun sinne harjoituksiin äidit ja isät kelpuutetaan mukaan.


Isäntä on toteuttamassa omaa intohimoaan Viron puolella. Hän lähti jo eilen Englannista tulevien metsästysystävien kanssa jaakaamaan villisikoja, hirviä ja saksanhirviä eli kaikkea, mitä vain saa metsästää. Mies kotiutuu reissultaan vasta maanantaina. Seuraava "ulkomaankomennus" on tiedossa marraskuussa.Minä kävin tänään Matkahuollossa hakemassa tavaraa/huonekaluja oman (sisustus)intohimoni  taltuttamiseen... 
 
 
eli muutama paketti huonekaluja, joiden sijoituspaikka on vielä hieman epäselvä. Suunnitelmia kyllä on, mutta loppusijoituspaikka voi olla jotain ihan muuta. Tässä pakettikasassa onkin pienoinen projekti edessä. Sisällöt tulen esittelemään vasta, kun olen saanut ne koottua...sitten joskus. Olisko joulu sellainen hyvä takaraja?
 
 
 
 
Se olisi jo perjantai ja päivä alkaa kääntyä vähitellen iltaan. Ohjelmassa olisi vielä ruoanlaittoa, saunomista ja TV-katselua. Sellaista rauhallista olemista ihan kotona. Meillä lomafiilis jatkuu edelleen...
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti