lauantai 19. lokakuuta 2013

Luannikas lauantai


Tänään on ollut hyvä päivä. En olisi aamulla uskonut, että tämän päivän aikana olen näin aikaansaava, mitä nyt sitten olenkin saanut aikaiseksi. Mies innostui siivoamaan vaatehuonetta ja kävi läpi vaatteitaan. Iso määrä vaatteita lähtikin kiertoon inventaarion jälkeen. Minähän innostuin myös siivoamaan...eikä se ollut edes tämän päivän suunnitelmissa, ainakaan tässä mittakaavassa.


Olin jo pitkään hahmotellut pientä muutosta pojan huoneessa. Muutoksen ajatuksena oli käyttää jo olemassa olevia huonekaluja ja niinpä lähdin hieman vaihtamaan huonekalujen paikkaa. Vain hieman.
 
 
Toin nykyisestä työhuoneestani toisen Malm:in lipaston pojan huoneeseen ja hänen huonessaan olleen TV-tason siirsin taas työhuoneeseen. Ajatuksena on siirtää meidän kakkostelkkari ja pelit työhuoneeseeni, koska minulla on periaate, että poika ei tarvitse omaa telkkaria (äiti kyllä tarvitsee!) .
 
 


 
Meillä on aikojen myötä tuo kirsikanvärinen hylly jäänyt tuonne seinälle ja saa se vielä hetken aikaa siellä olla. On minulla siihen seinään suunnitelma, mutta toteutus on ns. vaiheessa. Pitäisi tehdä pieni IKEAn reissu, että homma etenisi.
 
 
 


 
Juu... ja pallovalot laitoin pojan huoneeseen iltojen iloksi.  Hänen mielestään tämä on jouluvalo, mutta eipä se tunnu poikaa haittaavan. Tein muutenkin pientä fiksausta pojan huoneessa. Laitoin esim. koripallotelineen huoneen seinälle. Täytyyhän joka pojalla koripalloteline olla...;)Innostuin päivän aikan imuroimaan ehkä hieman tarkemmin kuin normaalisti ja riehuin myös ruuvinvääntimen kanssa pitkin huushollia; kiinnitellen koukkuja ja tauluja. Tulipahan taas piirun verran valmiimmaksi. Ja vieläkin täällä on nurkissa erinnäisiä juttuja, jotka odottavat kiinnittämistä, mutta tämän päivän saldo on ihan ok. Virittelin muutamia valaisinjuttuja, mutta näistä teen sitten ihan oman postauksen, tuli meinaan sen verran napsittua kuvia niistä.

Meidän miehet lähtivät jääkiekkotapahtumaan hallille ja minä lähdin vielä siivousurakan päätteeksi reippaalle kävelylenkille. Matkalla poikkesin tervehtimässä äiti-mummia ja tein vielä näyteikkuna - kierroksen keskustassa. Kävelyreissun kruunasi kaunis (ja tuulinen) sää.


Onpahan ollut luonnikas lauantai! Olisipa vielä huomennakin tälläinen "draivi" päällä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti