perjantai 18. lokakuuta 2013

Nimipäivänä


Kulunut työviikko on ollut ihan tavallinen ja muutenkin arki on sujunut suhteellisen rauhallisesti. Tänään on ollut minun nimipäiväni, jota ajattelin juhlistaa ostamalla itselleni kukkasen...vai onko tämä jo viherkasvi?

Aluksi meinasin ostaa valkoisen tulilatvan, mutta halusinkin hieman väriä. Siksi tämä oranssi.
 
 
 
Meillä ei ole tapana perhepiirissä muistaa nimipäivinä mitenkään erityisemmin. Tänään olen saanut paljon onnitteluja ystäviltä ja työkavereilta ( hassu rinnastus - kait nekin on ystäviä?). Mies unohti asian totaalisesti ja ihmettelikin ensin, miksi toin kukkia. No, poika ja mies tempaisivat heti onnittelulaulun, kun syy selvisi.
 
 
 
 


 
Tulilatvan kuvasin meidän keittiö pöydällä, koska lokakuun luonnonvalo ei meinaa riittää muualla kuvaamiseen. Sen virallinen paikka on ruokahuoneen pöydällä.
 
 
 
 


 
Täällä odotettavissa melko rauhallinen viikonloppu. Meidän piti alustavasti lähteä mökille koko viikonlopuksi, koska jääkiekosta on peli-ja treenitauko. Poika tuli eilen mainoslehtisen kanssa kotiin ja ilmoitti, että haluaa mennä lauantaina jäähallille (huom! isän kanssa), koska siellä on "perhetapahtuma" ja päätteeksi jääkiekko-ottelu. Niinpä suunnitelmat menivät uusiksi. Jotenkin minusta on alkanut tuntua, että tuo jääkiekko on alkanut vaikuttaa elämäämme enemmänkin vai luulenko vain?Poika lähti äsken kaverille leikkimään/pelaamaan ja mies lähti kävelylenkille. Minä taidan lueskella vielä muita bloggaajia ja kahdeksan aikoihin majoitun TV:n eteeen seuraamaan Vain elämää- ohjelmaa. Tämä on yksi niistä harvoista ohjelmista, joita viitsin seurata yleensäkään telkkarista.Virkistävää viikonloppua kaikille!
2 kommenttia: