perjantai 30. lokakuuta 2015

Hallaa...Yleensä etsivä löytää. Ja nyt tein löydön, vaikka en varsinaisesti edes etsinyt. En meinannut uskoa näkyä todeksi...
 
 
Olin aivan muilla asioilla SPR:n kirpputorilla käymässä, kun silmäni osuivat alahyllyllä olevaan kuppipariin.
Ilokseni ja riemukseni ne osoittautuivat Pentikin jo kauan sitten tuotannosta lopetetuksi Halla-sarjan kahvikupeiksi.
 
 
 
 


 
 
Minulla on ollut näitä ennestään jo kymmenen, mutta yhdestä kupista olen onnistunut rikkomaan korvan.
Olen haeskellut tällaisia yksittäisiä kuppeja jo vuositolkulla... ja nyt onnisti!
 
 
 
 

 
 
Hintakaan ei hirvittänyt, sillä yksi kuppi lautasineen maksoi vaivaiset 3 euroa (!) ja sain vielä nämä puoleen hintaan kassalla.
Eli maksoin kahdesta kupista ja lautasesta sen 3 euroa. Ja kaiken kukkuraksi tiedän, että rahat menivät vielä hyvään tarkoitukseen.
 
 
 
 
Nyt minulla on hieman epämääräinen määrä kahvikuppeja (kuppeja 11 + yksi rikkinäinen ja lautasia 12), mutta ei se haittaa. Joskus näköjään kannattaa pitää silmiä auki ja katsoa myös alahyllyille...todellakin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Olipa hyvä löytö ja vielä noin halvalla. Ehkäpä joku päivä tuler vastaan vielä ehjä kahvikuppikin tätä sarjaa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIlin enemmän kuin tyytyväinen löydöstäni. Jos sen kahvikupin löytäisin, niin sittenhän minulla olisi jo täysi tusina... oikein mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Onnittelut löydöstä! Itselläni hieman vastaava projekti käynnissä, ollut jo muutaman vuoden. Tietysti valmistajien tulee toisinaan lopettaa jonkin tuotteen tuotanto ja aloittaa uutta. Mutta, joskus harmittaa kun se juuri "oman" tuotteen valmistaminen lopetetaan. Mutta, ehkä selviän! Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjojen lopettaminen kyllä harmittaa, mutta onneksi minulla on muuten tätä sarjaa muuten jo runsaasti. Tämä kalusto on sellaista vähän "parempaa" astiastoa, käytetään pääsääntöisesti juhlissa. Nyt sain edes sen 10 kuppiparin sarjan täyteen ja olen oikein tyytyväinen. Täällä virittäydytään jo viikonlopulle...Oikein mukavia viikonlopun päiviä!

   Poista
 3. Onnittelut mahtavasta löydöstä. Kyllä nuo kaiken sortin kirppikset ja kumppanit ovat ihania paikkoja - koskaan ei tiedä, mitä tulee löytäneeksi. Ihanaa iltaa ja aurinkoista viikonloppua. .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole mikään "kirppishaukka", joten olin näistä löydöistä todella innoissani. Kerrankin MINÄ löysin jotain. Täällä viikonlopun vietto on jo alkanut suhteellisen rauhallisissa merkeissä... Oikein mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 4. Mahtavat löydöt ja millä hinnalla! Minulla on tuosta Halla-sarjasta ruokalautasia, joiden seuraksi olen saanut kirppikseltä löytyneen kulhon. Tuossa sävyssä ja muotokielessä on sitä jotain, joka on minutkin hurmannut<3
  Iloa viikonloppuun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keräsin astiastoa jo hamassa nuoruudessani ja saimme lisää näitä häälahjaksi. Meillä on tätä varmastikin koko sarja kuudelle ja sitten muutamia osia vähän reilummin. Kaunis ja ajaton astiasto, josta en kyllä aio ikinä luopua!
   Oikein rauhallista viikonlopun viettoa sinulle. Nautitaan pyhistä!

   Poista