tiistai 26. tammikuuta 2016

Astiaston täydennystä


Meillä on astiakaapista huvennut vanhaoja astioita isännän vuokrahuoneistoihin ja meille on ollut tarvetta uusille pienille leipälautasille. Käydessäni Prismassa, kävin pikaisesti taloustavarapuolella ja löysin meille sopivat lautaset...ja vähän muutakin.


Olin jo aikaisemmin uudistanut meidän kahvikupit, joten halusin ehdottomasti saman sarjan lautaset.
Onneksi näitä oli vielä hyllyssä, joten ostin meille näitä kuusi kappaletta. Näillä pitäisi pärjätä.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lautasten muotoilu muistuttaa erehdyttävästi TEEMA-lautasia, mutta olivat huomattavasti edullisemmat.
Minusta on kiva, että lautasissa on hieman nouseva reuna, jolloin syöminen on ehkä hieman helpompaa.
 
 
 
 
 
 
 
Väriksi valikoitui valkoinen, sillä se on hyvä väri yhdistää muihin astioihin...siis niihin valkoisiin ;)
 
 
 
 
 
 
 
Samalla reissulla ostin myös meille tarjottimen, jossa on kunnolliset reunat ja kantokahvat.
Aluksi katsoin oikein ihanan kirkkaan keltaista (ja kalliimpaa), mutta sitten löysin yhden hyllyn päästä tämän...
ja valkoisen.
 
 
 
Näin tarpeellisia "värikkäitä" ostoksia tuli ostettua  :)
 
 
 
Alun perin lähdin Prismaan ruokaostoksille. Tarkoituksenani oli ostaa puuttuvia ruokatarvikkeita, kuten esim. voita. Kotiin tullessani minulla on kaksi muovikassillista tavaraa ja tyhjentäessäni kasseja huomasin, että se voi oli edelleen siellä kaupassa. Tuttu juttu? Ei siinä auttanut muu kuin mennä lähikauppaan ostamaan se puuttuva voi...lähikaupan ostokset olisivat varmasti muutenkin tulleet halvemmiksi kuin tämä ostosreissu, mutta nyt sain hankituksi ne puuttuvat lautaset. Tällainen reissu tällä kertaa. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja se oli myös edullinen, sai alle kympin. Siinä on hyvä kantaa kesällä juomia ulos, kun siinä on nuo reunat. Ihan tarpeellinen ostos siis :D

   Poista
 2. Tuttu juttu, varsinainen ostos jää kauppaan. :) Valkoinen on aina hyvä valinta astioissa, helppo yhdistää muiden kanssa. Mukavaa, vaikkakin hieman sateista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla käy aika usein niin, varsinkin kun käy noissa isoimmissa marketeissa Ajatuksen ja huomion saa niin moni muukin asia...;)Täällä tehdään kouluhommia, joten kelit ei tällä hetkellä haitta, pikemminkin päin vastoin.

   Poista
 3. Valkoinen teema on kiva sarja, minä olen aikoinani ostanut tummansinisenä koko sarjan ja nyt jo muutaman vuoden ollut kaapissa kun olen kyllästynyt :( Prismasta löytyy usein kaikkea kivaa kotiin :) Mukavaa tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei kelit houkuttele ulkoilemaan. Vettä tulee taivaan täydeltä ja lumi on sohjopuuroa. Kävin äsken tuuppimassa kadulta sohjoa pois, että pääsee tänään vielä auton kanssa liikkeelle. Toivottavasti se talvi tulee äkkiä takaisin...!!!!

   Poista
 4. Tuttu juttu, että kotiin kantautuu muutakin kuin ruokaa. Ja ihanat lautaset. Kyllä muistuttaakin teema sarjaa.
  Olen kerännyt valkoista teema sarjaa tytöilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä "kohtalontovereita" on ilmeisen paljon. Onpa muuten hyvä, että keäilet tyttärellesi "kapioiksi" Teemaa, sillä se on niin ajaton malli. Varmasti arvostaa niitä, varsinkin kun niissäkin hintaa on ihan mukavasti. Nämä minun lautaset olivat "feikkiteemaa"...

   Poista