sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Mitalijuhlaa!


Niin kuin aikaisemmin tuli mainittua, olimme eilen koko päivän jääkiekkoturnauksessa Naantalissa. Päivä alkoi jo "kukon laulun aikaa", sillä pojilla oli ensimmäiset pelit jo aamulla klo 9.00 ja paikalla piti olla jo tuntia aikaisemmin. Turhan takia ei turnaukseen ajettu sillä (pitkä) päivä päättyi mitalijuhlaan...

 


Runkosarjan pelejä oli kaikilla joukkueilla peräti viisi ja sijoituspaikoista pelattiin sitten ns. myöhäisotteluissa. Kaikkein suurimman urakan taisi tehdä pojan joukkueen maalivahdit. Kaksi maalivahtia uupui peruskokoonpanosta ja siksi loput maalivahdit  pelasivat sekä kentällä että maalissa. Heille pelattuja pelejä tuli siis vielä enemmän kuin pelkillä kenttäpelaajilla. Melkoinen suoritus heiltä.


Kaiken kaikkiaan joukkueita oli kutsuttu 12 pelaamaan paremmuudesta ja oli kyllä hieno katsoa näitä poikien pelejä. Jokainen joukkue oli hyvällä asenteella ja innokkuudella mukana. Jokainen peli oli tasainen, yritystä ja vääntöä oli ihan kaikilla.
Taisi jokaisen sydämessä sykkiä se kuuluisia "pieni leijonasydän". <3
 

Päivä kului Naantalin jäähallilla ja se päättyi pojan osalta pronssimitaliin. Voi sitä hymyn ja tyytyväisyyden määrää.
Pojat pelasivat tämän mitaliottelunsa ns. omia vastaan ja oli hieno huomata, että ottelun päätteeksi kaikki pojat kokoontuivat isoon yhteiseen "ryhmätanssiin" ja yhteiskuvaan. Tämä on sitä joukkuehenkeä parhaimmillaan!


 
Poika päätteli illalla isälleen (mitalikokoelmaansa katsoessaan), että kun hän saa sen 10. mitalin, hän taitaa pitää mitalijuhlat.
Osa meidän mitaleista on ns. osallistumismitaleja ja niitä on tullut aika monesta eri lajista, mutta sillä ei ole nyt väliä.
Nyt lasketaan vain lukumäärää...
 
 
 
Ei muuta kuin mitalijahtiin!
 
:D
 
 
 
 
 


5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan asialliselta tuollaiset mitallijuhlat. Ei se mistä ne on tulleet vaan miksi ne on saatu, sehän on tärkeintä.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, tärkeintä tämän ikäisillä (onneksi) vielä on osallistuminen. Hyvät sijoitukset ovat vain mukavaa ekstraa. Innokkuus ja rakkaus lajiin sai jälleen vähän lisäpontta.
   Täällä satelee hiljalleen lunta. Ehkä mekin saamme tänne vihdoin ja viimein lunta. Oikein leppoista sunnuntaita sinne!

   Poista
  2. Vähän ajatus/kirjoitus harhailee, Tarkoitin siis, että ehkä mekin saamme tänne vihdoin talven ;)

   Poista
 2. Tuo on niin ihanaa ja aitoa, määrä ratkaisee mitalien suhteen. Kunpa tuo aitous kestäisi ja pysyisi pitkään. Ihana hentoinen lumisade ulkona! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei meillä ole väliä edes minkä väriset ne ovat, kunhan vain ovat mitaleja. Ajattelin ihan samaa, että kunpa tuo aito ilo ja aitous pysyisi lapasella vielä pitkään. Siinä olisi meillä aikuisillakin opeteltavaa! Meillä suunnitellaan taas luistelemaan lähtemistä... ;)

   Poista