maanantai 25. tammikuuta 2016

Ja seuraava(t) tehtävä(t)


Ei tässä ehdi opiskeluissa pahemmin laakereilla lepäilemään. Juuri, kun sain viikonloppuna yhden tehtävän esiteltyä ja pois käsistä, täytyy suunnitella jo seuraavaa...tai oikeastaan seuraavia tehtäviä.
Maaliskuun puolessa välissä pitäisi esitellä yksi laajempi sisustustehtävä pohjapiirutsuksineen ja sisustussuunnitelmineen.
Vaikka kyseessä on yksiön sisustussuunnitelma, tulee siinä ottaa huomioon kaikki mahdollinen asia:
 pinnat, materiaalit, valaistus, kalustus, budjetti...kääk...!!! 


Työn tekee hieman hankalaksi se, että siihen liittyy kuvitteellinen tarina nuoresta parista, heidän tyylistään ja toiveistaan.
Koska heitä ei ole oikeasti olemassa, minun pitää itse päättää kaikki sisutusratkaisut.
En pysty hyväksyttämään tai hylkäämään ideoitani ja sehän tässä vaikeata onkin.
Ideoita pukkaa vaikka kuinka ja paljon, mutta se "punainen lanka" vielä puuttuu... Tämän työn pohjapiirustusta aloin jo piirtämään puhtaaksi, mutta varsinaisia muutoksia en ole vielä tehnyt.
Pinterestin kuvamateriaalia olen selaillut tunti tolkulla ja jotain hahmotelmia alkaa olla tuolla pienessä päässä.
Homma on kuitenkin aivan alkutekijöissä ja kaiken tämän lisäksi olen ajatellut ehtiväni tehdä vielä yhden ylimääräisen keittiösuunnitelman. Ihan siis ekstrahommana.

 


Ei tässä muuten mitään paniikkia olisi, mutta olen ajtellut tehdä molmmat tehtävät kutakuinkin valmiiksi ennen suunniteltua hiihtolomareissuamme. Lomaviikon jälkeen olisi yksi viikko vielä aikaa tehdä hienosäätöjä, joten vähän kiireeksi vetää. Eihän tässä ole tammikuuta kuin tämä viikko jäljellä ja sitten onkin helmikuu hiihtolomineen. Helmikuussa olen vielä pari päivää "työreissulla" Turussa, joten näitä suunnittelupäiviä ei nyt niin hirveästi ole. Täytyy vissiin suunnitella oikein kalenterin kanssa tätä ajankäyttöä. Ei tässä auta muuta kuin mennä "sorvin" ääreen...
6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa suorastaan matemaattisluomispulmalliselta tehtävältä. Kyllähän sitä sisustaa mielessään vielä, mutta että kaiken saa koneelle. Zemppiä Satu ja mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä täytyy vähän senttejä ja millejä miettiä, että saa kaiken suunnitellun mahtumaan. Näitä tehtäviä on kylää niin kiva tehdä, vaikka hieman työläitä ovatkin. Minä teen suurimman osa töistä käsin piirtäen, sillä nuo suunnitteluohjelmat (SketchUp) on hieman hankala näin kokemattoman (vielä) käyttää. Suunnitelmat kuitenkin muhivat päässä ja uskonpa, että tällä viikolla olen saanut tehtävääni jo reippaasti eteenpäin...tai syytä ainakin olisi. Lähetän mukavan viikonaloitus-toivotukset myös takaisin!!!

   Poista
 2. Olen aina sanonut, että dead linet ovat paras motivaattori. Olen auttamaton haahuilija - ilman dead lineja en saisi aikaan mitään. Kaikki työtehtävät kalenteriin vain ja niille viimeiset takarajat. Ne auttavat todella paljon!

  Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä ja nyt ei ole oikeastaan aikaa haahuiluun, vaan joka päivä tulee tehdä näitä tehtäviä eteenpäin. Ei missään nimessä mahdoton homma, mutta kun keksin kaikkea muuta epäolennaista hommaa täällä kotona... Kiitos tsempeistä!

   Poista
 3. Tästä sen nyt näkee. Ei ole sisustaminen ihan helppoa hommaa.
  Tsemppiä tehtävien tekoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä alkaa itsekin tajuamaan, miksi sisustusarkkitehti ja -suunnittelija maksaa jotain. Näiden neliöiden pyörittelyyn ja pähkäilyyn saa kulutettua loputtomasti aikaa...mutta on tämä kivaakin...ja opettavaista :)

   Poista