perjantai 9. maaliskuuta 2018

Hunningolla


Kaiken tämän "hulabaloon" keskellä oma koti on jäänyt auttamattomasti hunningolle. Perusteellisemmasta kevätsiivouksesta, saatikkka perinteisistä viikkosiivouksista ei ole tietoakaan. Säännöllinen viikkosiivous on muuttunut satunnaiseksi. Onneksi meillä isäntäkin tarttuu aika ajoin pölyimuriin, sillä muuten huusholli näyttäisi vieläkin kauheammalta...Ei meillä ole epäjärjestystä, mutta sellainen pieni epäsiisteys alkaa näkyä joka puolella...vai onko se vain tuon kevätauringon syytä?
Pentikin talvinen (=joulu) pöytäliina on saanut olla ruokapöydällä ja se kyllä näyttäisi kaipaavan  jo pesukonetta.
Vuodevaatteet pitäisi ehkä vaihtaa eikä vessojen perusteellisempi puunauskaan olisi haitaksi.
Pitäisiköhän trendikkäästi ulkoistaa koko siivous?Maaliskuu enteilee jo kevättä ja kukkaruukkuihin pitäisi (kuulemma) vaihtaa mullat. Voi olla, että en ehdi tänä(kään) vuonna sitä tekemään.
Ikkunoiden pesun siirrän suosiolla touko-kesäkuulle... ja verhojen vaihtoa en myöskään ole ajatellut suorittaa lähiaikoina.
Kumpaakohan tämä alkaa olla: asioiden priorisoimista vai rehellistä laiskuutta...?
 

 

Ilmeisesti nykyinen elämäntilanteeni pitää minut sen verran ohjelmoituna, että kodin hoitaminen on jäänyt väkisinkin hieman taka-alalle. 
Huomaan nyt, että oikeastaan se ei edes kauheasti häiritse minua...tai ainakin pystyn elämään sen kanssa. 
Uusi tulppaanikimppu (joka taisi hieman paleltua kotimatkalla) vie huomion kodin  pienistä epäkohdista.
 Eräänlainen silmänkääntötemppu siis.
 Näillä mennään...ja elämä hymyilee!
 
 


P.S Ja naistenpäivän kunniaksi sain eilen mieheltäni vielä yhden kauniin kukkakimpun lisää...<3


 

4 kommenttia:

 1. Kukilla sen kodin ilmeen saa helposti aina uudistetua! ;)
  Eikä kaikkia villakoiria nurkista edes huomaa.
  Täälä vähän samanlainen fiilis kun nurkat tuntuu olevan aina sekaisin.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös huomannut saman. Kevätaurinko on aika armoton paljastamaan likaiset ikkunat ja kodissa vaeltavat pölypallerot, mutta tässä suhteellisen hektisessä tilanteessa katselen niitä "läpi sormien"...tehdään kun ehditään ja jaksetaan

   Ja oikein ihania viikonlopun hetkiä sinulle!

   Poista
 2. Kauniilta siellä kyllä näyttää:) Eikä se siivoaminen auta kun tuo kevät aurinko on niin armoton, sitä luulee pyyhkineensä pölyt ja siivonneensa niin ei mene kuin hetki kun katsoo auringon valossa niin pinnat on taas putsauksen tarpeessa:) Ihana kimppu, tuo on tosiaan hyvä katseen vangitsija:)♥ Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! On totta, että auringonpaiste ei tässä kohtaa hemmottele kotinäkymää. Siivoamisen suhteen olen tullut armollisemmaksi ja moni asia on järkeistynyt. Ja nuo tuoreet kukkakimput ovat kyllä oivallisia katseenvangitsijoita....
   Oikein mukavia viikonlopun päiviä sinulle!

   Poista