sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Ekstrahomma


Nyt tuntuu, että tämän hetkinen sisustuspainotteinen elämäntilanteeni alkaa väkisinkin näkyä täällä blogini puolella. Pahoittelut jo etukäteen, jos nämä tekstit tuntuvat hieman yksipuolisilta...


Kaiken tämän kevään työntäytteisen opiskelun lomassa työstän myös omaa henkilökohtaista projektiani.
Ostin runsas kahdeksan vuotta sitten itselleni kolmion ja se on ollut oikeastaan siitä asti koko ajan vuokrattuna.
Tänä keväänä taloyhtiössä tehdään putkiremontti ja nyt minulle tuli oivallinen tilaisuus päivittää vähän  kylpyhuonetta.
Eli kaiken muun kiireen keskellä tällainen pieni ekstrahomma.
 
 
 
Kuten kuvista näkyy kylpyhuone ei ole suuren suuri, mutta sinne on tarkoitus mahduttaa kaikki päivittäiset toiminnot, mukaan lukien myös pyykinpesun.
Tähän on tehty mittavampi remontti runsas kymmenen vuotta sitten, joten laattojen vaihtoon en tässä kohtaa ryhdy. Vessan kalustus menee uusiksi ja muutenkin olen ajatellut tehdä pientä "kasvojen kohotusta". Seinäpinnoille en tee mitään, mutta lattiaan olen ajatellut kokeilla kaakelimaalausta.
Tai niin olen tässä vaiheessa vielä ajatellut...
 
 
 
 
 
 
 
 
Kompaktista koostaan huolimatta kylpyhuoneessa on  hyviä ominaisuuksia. Ehdoton ykkönen on tietenkin kapea yläikkuna, joka tuo tilaan luonnonvaloa.
Aikaisemmassa remontissa lavuaarin paikkaa on muutettu vastakkaiselle seinälle ja tämä ratkaisu tekee pienestä tilasta edes hieman tilavamman.
Näistä neliöistä ei nyt kylpylä-spa:ta saada, mutta jos muutamalla toimenpiteellä saisi edes hieman nykypäiväisemmän version. 
 
 
 
Putkiremontti alkaa jo huomenna ja ymmärtääkseni vielä minun asunnostani. Sen verran on rivakkaa touhua, että kesäkuun alussa tässä portaassa (ja minun asunnossani) pitäisi remontti olla jo ohi. Viikonloppu on mennyt kylpyhuonetta mittaillessa ja suunnitellessa. Samalla siivosin koko asunnon, jotta remppamiesten on mukavampi tulla työmaalle.
 
 
 
Ja eipä taida olla yllätys, että tulen päivittämään tilannetta silloin tällöin myös täällä blogini puolella.
 
 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tuo allas ja hyviltä näyttää nuo laatatkin. Mukavaa sisustelua ja suunnittelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allas menee vaihtoon kooltaan hieman pienemmäksi ja ehkä laitan vielä peilikaapin...ans kattoo nyt, kun sinne asti päästään...
   Työntäytteistä aikaa tässä onhetken aikaa tiedossa... ;)

   Poista
 2. Haaveilen itse myös sijoitusasunnosta, olisi ihana päästä tekemään budjettiremppa! 😊 Mukavia suunnitteluhetkiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla budjetti on pieni, koska a)putkiremonttiin menee jo rahaa ja b) koska tämä pysyy vuokra-asuntona, en halua satsata tässä vaiheessa paljon kalusteisiin. Minibudjetti vaatii hieman kekseliäisyyttä...ja jonkin verran hyviä suhteita... ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. niin minustakin...tosin ei tässä paljon ole suunnittelemista. Sen verran on pienet neliöt! :)

   Poista
 4. Kyllä on hauska suunnitella remonttia. Mä olen vain kuvitellut koska remontti alkaa meen minivessassa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remontin suunnittelu taitaa olla se hauskin vaihe...ja sitten tietenkin sen valmistuminen. Ryhdy vaan suunnittelemaan remonttia, niin kyllä se jossain vaiheessa toteutuu, sillä tässä pätee sanonta, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty!

   Poista
 5. Hyvä että päivität, on hurjan jännä nähdä miten remontti sitten etenee ja millainen on lopputulos, varmasti hieno! Tuo suunnittelu ja värien/materiaalien valitseminen on hauskaa puuhaa! Aurinkoista talvipäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei kyllä suuria muutoksia tehdä, mutta ajattelin esimerkin omaisesti näyttä, miten pikkuremontilla ja stailaamalla vessasta saadaan "kuin uusi".
   Kauniita kevätpäiviä ja auringonpaistetta sinullekin!

   Poista