keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Värikäs kattaus


Innostuin yhtenä aamuna työharjoittelupaikassani kokeilemaan kahden eri astiamalliston yhdistämistä. Kattauksen tekeminen syntyi pikaisesti ja perinteisen valkoisen värin sijaan yhdistelin kahta väriä: violettia ja avokadon väristä astiastoa, jotka ilmeisesti molemmat ovat olleet joskus IKEAn mallistossa...
 
Minun täytyy tunnustaa, että minulla kattaus on sieltä perinteisemmästä päästä. Väri-iloittelua ei näy kuin korkeintaan pöytäliinassa ja servieteissä.
Joskus olen omistanut keltaisen (!) astiaston, mutta se on aikojen saatossa hävinnyt jonnekin.
 
 
 
 

 
 
Olen tietoisesti pyrkinyt myös vähentämään astioiden määrää, joten meillä arkena syödään Pentikin lautasista.
Säästelin joskus niitä, mutta minusta tuntui hassulta, että panttasin niitä kaapin perukoilla vain juhlatilaisuuksia varten.
Niinpä päädyimme ottamaan ne arkikäyttöön.
 
 
 
 
 


Joskus kieltämättä kaipaisin hieman väriä kattauksiin.
Näiden kuvia katsellessa voisin ajatella ostavani jonkun suhteellisen edullisen lautassarjan, jolla voi tehdä hieman vaihtelua.
Täytyykin ruveta katsomaan lautastarjontaa sillä silmällä, jos vaikka löytäisi jonkun kivan yhdistelmän.
 
 
 
Olisiko teillä lukijoilla suositella jotain sarjaa?
Ehdotuksia otetaan vastaan...
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Itse olen myös mietiskellyt, että jokin värikäs lautanen tms olisi kiva kattauksessa. Meillä on useampaa sarjaa, kaikki valkoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Minullakin valkoista ja vaaleaa, mutta joku värisävy voisi olla mukava yhdistää niihin...ehkä jopa kuviollinen?

   Poista
 2. Kaunis kattaus! Itselle viimeinen astia ostos on ollut vaaleanvihreä ruoka-astiasto, tykkään siitä kyllä kovasti varsinkin näin keväisin:) Mukavaa päivää❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ehtinyt katsastamaan lautasvalikoimaa, joten täällä ollaan ihan lähtökuopissa. Vihreä olisi hyvä vaihtoehto...tai sitten päädyn johonkin kuviolliseen...

   Poista