keskiviikko 15. elokuuta 2018

Ja kuinkas sitten kävikään...


Taisin edellisessä postauksessa puhua jostain lempeästä arkeen palaamisesta. Totuus on ollut kuitenkin hieman karumpaa. Päivät työpaikalla ovat venyneet pitkälle iltapäivään. Sen jälkeen on pitänyt jo kiirehtiä kotiin tai hoitamaan kaupungille juoksevia asioita. Illat ovat menneet tiiviisti tietokoneella istuessa tai lasta kuskatessa jääkiekkotreeneihin...Samalla kun olen aloitellut erityisopettajan työtäni, olen työstänyt myös kahden asiakkaan tilaamaa sisustussuunnitelmaa.
Toinen niistä on hieman laajempi rintamamies-talon pintaremontti ja toinen 60-luvun talon keittiöremontti.
Molemmat projektit etenevät, mutta onneksi hieman eri tahdissa. Työstän näitä syksyn aikana ja samalla viimeistelen vielä opintojani.
Onneksi toinen näistä sisustustöistä on näillä näkymin  myös se viimeinen (puuttuva) näyttötutkintoni.
Kesätyöni Sisustustalo Kodinonnessa päättyi runsas viikko sitten ja nyt teen siellä vain pientä tuurausta silloin tällöin.
Olen lupautunut auttamaan heitä satunnaisesti  ja ihan hyvä niin, ettei kesällä oppimani asiat pääsisi ihan kokonaan unohtumaan.
Tosin huomaan jo tässä lyhyessäkin ajassa putoavani "kärryiltä" liikkeen arjesta ja siellä olevista asioista.
Tämän postauksen kuvat ovat myymälästä, tosin esillepano on kuvien ottamisen jälkeen jo muuttunut.
 
 
 
 
Ja sitten on tuo liikunta puoli. Tällä hetkellä päivät on buukattu sen verran täyteen, ettei liikunnalle ole juurikaan jäänyt aikaa, vaikka kuinka yrittäisin aikatauluja järjestää. Stressihän siitä(kin) tulee. Toivotaan, että "täysbuukkaus" kuitenkin hellittäisi lähiaikoina. Koska elämässä tapahtuvat asiat pyörivät nyt melko pientä piiriä, on jutun aiheetkin hieman hakusessa...eikä aina viitsisi ruikuttaa samoista asioista.
 
 
 
Siksipä nostan kädet ylös ja totean, että pieni blogitauko taitaa olla (taas) paikallaan...
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Itsellä on ollut karmea paluu töihin loman jälkeen,kiitos taas valtion toimien.Mutta onneksi työ on vain osa elämää,ja ilo löytyy muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että työ on vain osa elämää ja se pitäisi pitää mielessä. meikäläisellä menossa aika monta juttua samanaikaisesti, jotka eivät oikeastaan liity päivätyöhöni, mutta niiden paljous tällä hetkellä hieman ahdistaa. Aikataulujen kanssa on ollut pientä säätämistä, mutta onneksi tiedän, ettei tämä kestä kauan...
   Tsemppiä sinulle, shokkialusta huolimatta!

   Poista
 2. Kylläpä on alkanut arki sulla aika tohinalla.
  Mahtavia kaktuksia, ne vois menestyä mullakin :)
  Jaksamista työssäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon samaa aikaa menossa, mutta eiköhän tämä tästä. Juu , nuo kaktukset selviävät taatusti kaikilla, ovat nimittäin tekokasveja :)
   Kiitos tsempeistä. Kyllä tämä tästä. Kunhan nyt kävin vähä avautumassa täällä blogin puolella ;)

   Poista
 3. Täällä me odotellaan, ei hätää :)
  Ihanaa loppuviikkoa Satu...ja toivottavasti vähän hitaampaa viikonloppua myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kun on tottunut kirjoittamaan 2-3 viikkotahdilla, pienikin tauko tuntuu kummalliselta. Nyt täytyy vain priorisoida asioita...
   Viikonloppuna lapsen jääkiekkopäivä, mutta enköhän ehdi vähän ottamaan rennomminkin. Tämä ensimmäinen viikko on vain ollut hektinen ja tiedän , että tämä tästä tasaantuu.
   Oikein rentouttavaa ja mukavaa loppu viikkoa sinulle!

   Poista