lauantai 14. joulukuuta 2019

Ilta Kotilaiturilla


Tällä viikolla on ollut paljon mukavia tapahtumia ja vaikka ne ovat olleet työpäivän päätteeksi, menot ovat olleet sen verran mukavia, että en oikeastaan ole tuntenut väsymystä. Pikemminkin päinvastoin.


Tistaina lähdin suoraan töistä kohti Turkua, jossa Unelmaneliöiden Anne-Mari haki minut linja-autoasemalta ja jatkoimme kohti Lietoa ja siellä olevaa sisustusliike Kotilaituria. Illan teeman oli kauniit kattaukset sekä, instagramin käyttö ja valokuvaaminen. Kotilaiturin kaunis ympäristö ja ihanat sisustustavarat innostivat meitä kuvaamaan ja huokailemaan ihastuksesta. Tähän pimeimpään vuodenaikaan tällainen "illanvietto" on mitä parasta lääkettä kaamoksen karkoitukseen.
Saimme kuulla  Villa Puomin Hannalta kivoja vinkkejä erilaisten kattauksien tekemiseen. Pääosassa oli kankaiset keittiöliinat ja servietit, joiden avulla loihdittiin kauniita kattauksia ja vielä hyvinkin pienillä jutuilla. Perinteisen serviettitaittelun lisäksi kattausliinoissa käytettiin hauskasti erilaisia solmuja ja kuten ennenkin on todettu, kattauksissakin "vähemmän on enemmän". Tämä jälkeen pääsimme kuvaamaan liikkeessä sekä opittuja juttuja että kaikkea muutakin inspiroivaa. 
Kuvaussession jälkeen istuimme alas käsittelemään kuvia ja oppimaan (lisää) Instagramin käyttöön liittyviä asioita.Villa Puomin Hannan ja Kotilaiturin Katin opastuksella perehdyimme valokuvien muokkaamista kännykällä, hästägien käyttöä ja muutamaa muutakin käytännön vinkkiä. Vaikka käytän Instagramia jo melko sujuvasti, sain Hannalta ja Katilta minulle uutta ja hyödyllisiä tietoa, lähinnä yritykseni näkyvyyden ja mainonnan näkökulmasta, jota tulen ehdottomasti hyödyntämään jatkossa.  
Ja miten nopeasti aika menikään. Kuin huomaamatta kello oli kahdeksan ja minun piti lähteä takaisin linja-autoasemalle ja kotia kohti. Vaikka iltakurssi oli "matkan takana" ja päivä oli ollut pitkä, en kokenut sitä mitenkään raskaaksi. Hyvässä seurassa ja inspiroituneiden ihmisten keskellä sain kummasti positiivista energiaa. Uusien ihmisten kohtaaminen on aina yhtä mielenkiintoista ja kaupanpäälisiksi saa vielä kivan annoksen arjen estetiikka ja uutta tietoa.
Tänne kannatti ehdottomasti lähteä. Kiitos vielä kerran Kati Ja Hanna illasta!

 
 
 
Tähän viikkoon mahtui muutenkin paljon iltamenoja.
Torstai-iltana kävin kuuntelemassa Rauman Kamarikuoron joulukonserttia kirkossa ja eilen, perjantaina, vietin hulvattoman hauskaa pikkujoulua työkavereiden kanssa. Eiliseen iltaan päättyi myös suhteellisen pitkään kestänyt "pakollisten menojen" jakso, joten seuraavaksi ajattelin keskittyä enemmän kotiasioihin ja (vihdoin ja viimein) jouluvalmisteluihin.
 
 
 
Syksyn raskas ja mielenkiintoinen työrupeama alkaa olla kutakuinkin tehtynä.
Nyt voin ruveta jo vähän hidastamaan vauhtia... ja nautiskelemaan.
Oikein hyvää viikonloppua kaikille!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, sisustusliikkeet ovat sellaisia missä mäkin tykkään käydä. Harvoin silti mitään ostan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle sisustusliikkeet toimivat inspiraation lähteenä ja rentoutumispaikkoina. Kun näen ympärilläni kauniita esineitä ja miljöötä, sielu lepää...käyn tavallaan latautumassa ;)

   Poista
 2. Samaa sisustusliikkeet ovat itsellekin, eli saan niistä inspiraatiota ja mielelläni katselen kaikkea kaunista ympärilläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä taitaa olla aika monta :D
   <3

   Poista
  2. Onpas ihana sisustusliike!
   Ihanaa joulun aikaa sinulle🎁🎅

   Poista
  3. Kiitos! On kyllä ihana liike. Siellä myytiin myös laadukkaita lankoja.Kotilaituri sijaitsee Liedossa, vain 15 min päässä Turussa...kannattaa käydä, jos liikkuu siellä päin!

   Poista
 3. Olen ollut Hannan järjestämässä vastaavassa illassa. Ja, useampi vinkki niin kattauksiin sekä some-kuviin sain.
  Ihana liike tuo Kotilaituri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä minullekin hyödyllistä tietoa ja Kotilaituri tarjosi mukavan annoksen arjen estetiikkaa ♡

   Poista
 4. Varmasti ihana ja inspiroiva ilta! Tuolla olisi kiva päästä joskus käymään.
  Mukavaa sunnuntaita ja tunnelmallista joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva hengähdystauko kaiken kiireen keskellä. Suosittelen käymään tuolla, jos liikkuu lähistöllä.
   Täällä yritä pinnistää viimeisen työviikon ja valmistella vähän joulua..

   Poista
 5. Kotilaituri on NIIN ihana paikka. Olin vastaavassa tilaisuudessa 2017 syksyllä ja kaiholla muistelen sitä.
  Vaikka ajomatka Espoosta oli pitkä oli kyllä sen arvoista. Meillä oli hauska ilta ja kaikkea kaunista
  ympärillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi. Vaikka tulin tänne matkan takaa, oli illan anti joka tavalla voimaannuttava. juuri tätä tarvitsin kaiken pimeän ja kiireen keskelle; hetken pysähtymistä kauniiden asioiden keskellä.
   Mukavaa joulun aikaa sinulle!

   Poista