sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Palloilua


Eilen olin Helsingissä päivän SketchUp-jatkokurssilla opettelemassa esittelytapoihin ja kuvien renderöintiin liittyviä juttuja. Sen verran tuhtia tietopläjäys tuli taas kerran, että meikäläisellä on enemmän tai vähemmän "pallo hukassa"-olo. Päivän tiedollisen annin lisäksi oli mukava saada uusia tuttuja sisustusalalta ja tulipa siellä vaihdettua yhteystietojakin. Verkostoitumista parhaimmillaan...
Eilisen päivän vastapainoksi pääsen tänään jalkapallokentän reunalle seuraamaan pelejä, sillä pojalla on tiedossa neljän matsin päivä. Mukavaa vastapainoa eiliselle istumiselle ja "pään käytölle". Tämä välipäivä tulee ihan tarpeeseen, sillä eilinen matkustelu ja tarkkaavaisena olo oli sen verran uuvuttavaa. Voipi olla, että päivä ulkona tekee pääkopalle ihmeitä...jos vaikka se "hukassa oleva pallokin" löytyy..

10 kommenttia:

 1. Leppoisaa palloilua ja sunnuntaita! Joskus on hyvä kytkeä aivot pois päältä hetkeä ja vain olla.
  Aurinkoa ja lepoa nyt vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla juuri näin. Täällä auringonpaistetta odotettiin, mutta pilvistä on ollut. Nyt matsit on pelattu ja loppu päivän voi ottaa taas rennommin.

   Poista
 2. Hei kuulostaa mielenkiintoiselta :) onko kyseessä jokin yksittäinen kurssi?
  Lungia sunnuntaita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssi pohjautuu jo aikaisemmalle kurssille, jossa käydään läpi erästä 3D-ohjelmaa ja sen hienouksia. . Uuden asian oppiminen vaatii jonkin verran aikaa sisäistämiseen, mutta eiöhän tämä tästä. Nyt voi todellakin ottaa jo lungisti...;)

   Poista
 3. Täällä on myös futispäivä alussa. Pelaaja on jo vermeet päällä odottamassa kyytiä.
  Kivaa futispäivää teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä futispäivä jo takanapäin. Oli ihan mukava seurata poikien pelejä ja itsekin samalla ulkoilla. Sunnuntaisempit sinne futisperheeseen!!!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Peliurakka jo takana. Paljon ulkoilua ja pelikokemusta saatuna tästä päivästä ;)

   Poista