perjantai 6. toukokuuta 2016

Pientä lomailua...


Tultiin viettämään pientä lomaa tänne mökille. Viimeksi taidettiin käydä pääsiäisen aikoihin...Kevät on edennyt täälläkin. Tosi tähän aikaa rantamaisemat näyttävät vielä paljailta, sillä heinikko ja kaislikko eivät ole vielä päässeet kunnon kasvuvauhtiin. Minä jotenkin pidän tästä "paljaasta" vaiheesta.
 


 
 
 
Piti kokeilla ottaa vähän lähikuvaamista.
Kevään kukkia ei täällä vielä näy, mutta onneksi löysin tämän kauniin kävyn...
 
 
 Tämän loman aikana joudutaan välillä poikkeamaan myös kaupungissa, sillä pojalla on yhdet jääkiekkotreenit.
Onneksi välimatkat ovat lyhyet ja kaupunkiin päästään 15 minuutissa.
Samalla tulee käytyä kotona hakemassa päivän posti ja pari unohtunutta juttua...
 
 
 
 
Näin tulevan kesän kynnyksellä meillä on ajankohtaista ratkaista myös ensi talven kaukomatkamme USA:han. Olemme saaneet pari tarjousta "mittatilausmatkastamme" ja vertailu niiden välillä on ollut enemmän kuin hankalaa. Joku ratkaisu täytyy tehdä jo tänään, sillä toisen matkan  lentolippuvaraus päättyy tähän päivään...ehkä ihan hyväkin, sillä tämä asioiden roikkuminen/päättämättömyys aiheuttaa meikäläiselle aina ylimääräistä stressiä. Täällä mökkimaisemissa mieli ja sielu kuitenkin lepää.
 
 
 
Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua!
 
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Ihana loman viettopaikka <3 Leppoisaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen illalla meren pinta oli aivan peilityyni (tai pläkä, niin kuin meillä sanotaan) Täällä ei kiire vaivaa. Nautitaan ja puuhastellaan...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä täällä kelpaa. Ovat luvanneet aurinkoisia kelejä koko viikonlopuksi...2/3 perheestä on heittänyt talviturkinkin pois...vesi on +12 astetta...hrrrr... ;)

   Poista
 3. Ihania ja rentouttavia lomapäiviä teille!

  VastaaPoista