perjantai 20. toukokuuta 2016

Kesäisempiä kelejä odotellessa...


Lämpimän jakson jälkeen täällä päin Suomea on ollut melkoisen viileää keliä. Lupailivat ensi viikoksi taas lämpenevää. Kesäkelien toivossa  kävin Ikean sivuilla hieman fiilistelemässä kesäkuvia. Nämä kuvat on otettu suoraan heidän sivustoiltaan ja halusin jakaa teille näissä kuvissa olevat ihanat kesätunnelmat...
 
 
Meidän pihakalusteet odottavat jotain muutosta.
Muutama kesä sitten petsasin pihakalusteet uusiksi ja viime kesänä ostin niihin uudet pehmusteet.
Mietin vielä, annanko niille jatkoaikaa ja maalaan ne mustiksi, sillä maalin ostin jo viime kesänä (!) vai ostanko jo uudet...
 Jos asuisin kerrostalossa haluaisin parvekkeelle ehdottomasti pienen sohvan.
Meidän nykyinen terassimme kaipaisi myös jotain istuinryhmää, mutta sen hankkiminen on vasta suunnitteluasteella.
Eli ei toteudu tänä(kään) kesänä...;)Sitten aivan ihana tunnelmakuva. Suurin osa tässä olevista lampuista toimivat aurinkokennoilla ja nyt meikäläisen suunnitelmissa olisi hankkia jostain (Ikeasta!?) tuollaisia valosarjoja. Vielä mennään kuukauden päivät kohti valoisampaa aikaa, mutta sen jälkeen voi (ja saa) ruveta jo tunnelmoimaan...eikös tässä ollut aika monta hyvää syytä lähteä käymään IKEA:ssa...?!  :)


 
Minä lähden tänään Meri-Maskuun viettämään iltaa yhdessä sisutuskurssikavereiden kanssa, joten nyt tulee harrastettua maakuntamatkailua Google Mapin avustuksella. Tiedossa siis mukavaa yhdessäoloa... ja taatusti sisustamista.
 


Oikein mukavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!
 
 
 
 8 kommenttia:

 1. Ikeasta löytyy ihania ideoita terassille ja nuo puutarhakalusteet ovat hinta laatu suhteiltaan ainakin suurin osa hyviä :) Kiva ilta tiedossa,mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesän lähestyessä ajatukset alkavat kummasti siirtyä ulkoilmaan. Ehkä koukkaan reissullani vielä IKEAn kautta. Oikein ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Täällä iski eilen kova kesäkalusteiden uusinta/tuunaus ideointi. Katsotaan mitä kaikkea saan aikaiseksi. IKEA on hyvä paikka, ideoita saa moneen lähtöön. :) Mukavaa iltaa ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vasta ajatuksen tasolla...ehkä kelien lämmetessä saan jotain kans aikaiseksi. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 3. Kivoja kuvia ja hyviä ideoita. Meillä on samat jutut ajankohtaisia. Ikeaan suuntaan ensi maanantaina, ainakin fiilistelemään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeassa käynti on aina sellainen seikkailu, koskaan ei tiedä millaisten tavaroiden kanssa sieltä oikein kotiutuukaan ;)

   Poista
 4. Tuunailuja täälläkin, sisäjuttuja vielä tällä kertaa :)

  VastaaPoista