lauantai 14. toukokuuta 2016

Kevään kukkaloistoaOlen taas kierrellyt kaupunkimme puutarhamyymälöitä ja räpsin sieltä tunnelmakuvia kukkaloistosta. Ajattelin jakaa muutaman kännykkäkuvan myös täällä blogissani...


Miljöö täällä Viherkäisellä on hieno. Kukkien esillepanossa ollaan satsattu kunnolla ja myyntitiskinä on esimerkiksi vanha puuhella.Pinkkiä kukkia tuntui olevan vähän joka puolella.
Vaikka nämä hortensiat olivat niin kauniita, jäivät ne minulta ostamatta.
 
 


 
 
Täällä tosiaankin on kivoja pieniä yksityiskohtia vähän joka puolella.
Viherkäisen myymälä on hyvä osoitus siitä, miten taimi/-kukkakauppakin voi olla esteettinen kokemus.
Täällä asioi oikein mielellään jo pelkästään tunnelman vuoksi.
 
 
 Kerttu Horilan taideteos on mielestäni hieno ja sopii teemaltaan tänne todella hyvin.
Tältä reissulta ostin itselleni vain pionin, mutta seuraavasta myymälästä löysinkin jo jotain ihan muuta. Viime kesän "aikomus"-projektini näyttääkin toteutuvan tänä kesänä...arvaakohan kukaan, mistä oikein on kysymys?9 kommenttia:

 1. Ihanaa pinkkiä, oon kyllä umpisurkea näiden kukkatouhujen kanssa...Ehkä meidänkin pihaan jotain kukkia eksyy jossain vaiheessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans melkoisen huono hortonomi, mutta joka kesä tulee jotain kukkia istutettua...

   Poista
 2. Ihanaa pinkkiä, oon kyllä umpisurkea näiden kukkatouhujen kanssa...Ehkä meidänkin pihaan jotain kukkia eksyy jossain vaiheessa :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen niin huono kukkien kanssa, orvokkeja aina vaan ostan ja muratteja :)
  Pionit on ihania ja hortensiat, mutta mä aina onnistun nekin tappamaan.
  Ihanaa ja kukkaista viikonloppua Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hortensia on jo sen verran kallis ostos, että en ole raskinut kotiin ostaa. Kuolisi taatusti alle viikossa hoidossani. Pelargoniat on enemmän mun juttu, sillä ne pärjäävät jopa meikäläisen hoidossa.
   Oikein mukavia viikonlopun päiviä!

   Poista
 4. Tuo vanha puuhella on ihana kukkapöytänä. Hortensia on tosi kaunis kukka, mutta myös todella arvokas/hintava ainakin näin keväällä. Joskus olen heinäkuulla saanut Honkkarista alle kympillä kappale. Silloin raaskii jo ostaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kyseisessä paikassa kukkien ja asetelmien esillepanossa on hyödynnetty paljon vanhoja esineitä ja huonekaluja. Myymälän ilme on sellainen sopivan "rouheinen". Taidanpa minäkin yrittää bongailla edullisempia hortensioita, sillä ne ovat niin kauniita ja komeita kukkaloistossaan...taidanpa käydä jossain vaiheessa Honkkarissa, kiitos vaan vinkistä ;)

   Poista
 5. Ihana hella!!
  Mainioita juttuja ja ideoita!
  Kukkakaupassa käynti pitäisikin olla silmiä hivelen kaunis kokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi, että kukkakaupan pitää olla silmiä hivelevä ja kaunis kokemus. Kauniit kukat ja sitä ympäröivän somistuksen tulisi olla sopusoinnussa keskenään ja mielellään juuri kukkien kauneutta korostaen. Taitolaji sekin, saada "romu" näyttämään kauniilta, niin kuin täällä on osattu tehdä... :)

   Poista