sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Jos sinne IKEAan sitten...?


Vaikka meiltä ei ole kovinkaan pitkä matka Raision IKEA:an, tulee siellä käytyä melko harvoin. Selailin yhtenä päivänä vähän sen nettisivustoja ja poimin sieltä muutaman kivan jutun tälle kesälle. Olin viikonloppuna Meri-Maskussa tapaamassa sisustuskurssiystäviäni  ja kotimatkalla päätin kiepata Raision Ikean kautta....
 
 
Tälle tarjoilupöydälle meillä olisi ihan oikeasti mökillä tarvetta.
Kesällä tulee suurin osa ruoista laitettua ulkona grillissä ja joku sivupöytä olisi hyvä olla olemassa siinä grillin vieressä.
Tämä tarjoilupöytä oli vielä kohtuuhintainenkin. Niin vain kävi, että tämä jäi vielä ostamatta.
Pähkäilin kahden eri mallin välillä ja kun se toinen oli vielä hyllystä loppu, päätin jättää vielä ostamatta..


 
 
Kerrostarjottimelle olisi myös käyttöä, muulloinkin kuin kesällä.Tämän tarve (?) on ollut jo monta vuotta, vaikka hyvin on pärjätty ilmankin.
Jostain syystä kävelin astiaosaston "laput silmillä" ja vasta kassalla huomasin, etten ollut huomannut/muistanut etsiä tätä.
Ehkä sitten seuraavalla kerralla...?

 
 
Vesikarahvia- tai pulloa olen myös etsiskellyt muutaman kesän ajan.
Tässä pullossa suuosa on leveä, joten sinne voi/mahtuu sujauttamaan vaikka sitruunan viipaleen ja tuo korkki on ihan MUST-juttu.
Nyt ihmettelen, miksen ostanut näitä saman tien kaksi, toisen kotiin ja toisen  mökille...
 
 
 
 
Vaikka en IKEAsta kaikkea suunniteltuja tavaroita saanutkaan, täyttyi kassi mukavasti kaikilla tarpeellisilla (?) tavaroilla. Sen verran toteutumattomat ostokset jäivät "nakottamaan", että todennäköisesti täytyy suunnata Raisioon vielä uudelle reissulle. Taitaa olla ihan hyvä taktiikka jättää muutama ostos tekemättä, vaikka niitä serviettejä  tuli kyllä ostettua... :)
 
 


 

Ja nämä kuvat otettu jälleen suoraan IKEAn sivuilta.


11 kommenttia:

 1. Kerrostarjotin olisi kiva meillekin, tytöillä pian synttärijuhlta. Meiltä on noin 30-minuutin matka Vantaan Ikeaan ja välillä olen typyjen kanssa poikennut syömään Ikeaan ja miten siinä sitten on käynyt, no jotain on tarttunut mukaan myös. :)

  Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma juttu, että kyseisessä paikassa ei voi vain olla ostamatta mitään, aina tarttuu mukaan jotain. Ainakin kynttilöitä ja serviettejä...;)

   Poista
 2. Todella kivan näköinen tuo tarjoilukärry.
  Meillä aina vesipullo jääkaapissa, sekin ostettu Ikeasta kahdella eurolla.
  Kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertailin kahden tarjoilukärryn välillä ja nyt olen päätymässä mustaan metallikärryyn, jossa kansi on tuon puun värinen...
   Sunnuntai on osittain mennyt migreenistä kärsien, mutta eiköhän tästä tokeennuta ennen Suomen peliä...tosin en uskalla katsoa sitä :D

   Poista
 3. Me ostimme Ikeasta mökille samaa sarjaa olevan jatkettavan terassipöydän kuin tuo sinun esittämäsi tarjoilupöytä. Tuo tarjoilupöytä sopisi mainiosti sille pariksi. Vielä vähän pitää taltuttaa tätä sisustusintoa, mökkiremppa on vielä kesken.
  Ja kaunis tuo kerrostarjotin, sekin olisi kiva., mutta kaupunkikotiin.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sekä kotona että mökillä jäänyt terassien sisustaminen vähän vaiheeseen (=kesken). Jompaa kumpaa pitäisi ruveta vähitellen päivittämään valmiiksi. Tavoite ennen pojan rippijuhlia, viiden vuoden päästä... ;)

   Poista
 4. Ikeasta on todella vaikeaa poistua ihan tyhjin käsin :) Kaikki nuo bongaamasi tavarat ovat kivoja ja käyttökelpoisia joten uusi reissu vaan sinne ja ostat pois!
  Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan yllättynyt, että pääsin poistumaan kyseisestä liikkeestä yllättävn vähillä kantamuksilla...eikä otokset harmittaneet vielä kotonakaan. Ei muuta kuin uudestaan... :)

   Oikein ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 5. Ikeasta tarttuu kyllä aina jotain välttämätöntä mukaan. Nykyään olen tehnyt listan kotona valmiiksi ja listalta ei saa poiketa. :) Siellä jos jossain tulee helposti tehtyä heräteostoksia. Tuo lisäpöytä olisi ihana, ei vaan mahdu meidän keittiöön.
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ollut listaa ja tässähän kävi niin, että 2/3 suunnitelluista ostoksista jäi tekemättä, mutta vajaus täyttyi muista ylimääräisistä pikku hankinnoista...;)

   Toivottelen mukavia aurinkoisia päiviä tulevalle viikolle! Täällä hahmottelen terassille vähän uutta ilmettä...

   Poista
 6. Moikka Satu!
  Olis itelläkin Ikean tarvetta mutta rahatilanne ei salli kauheasti heräteostoksia tällä hetkellä niin pitää odottaa parempia aikoja. Onnille huonetta väsäillään hiljalleen niin sinne olen katsellut vähän rekvisiittaa ;)

  Ihanaa kesän alkua sulle!

  VastaaPoista