keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kotisivuja ja muita villityksiä


Yrittäjäpolkuni alkutaipaleella oli jo selvä, että tulen tarvitsemaan yritykseni mainonnassa ammattilaisten apua. Uskoisin, että pelkällä sanomalehtien mainonnalla ei taida tässä some-maailmassa enää oikein pärjätä...

 
 
Kävin eilen paikallisessa mainostoimistossa, jossa minulle (tai siis Stailiamolle) tehdään oma  logo, kotisivut ja käyntikortit.
Tällaiseen suunnitteluhommaan en enää oikein omat rahkeet (=osaaminen) riitä.
 
 

Kotisivuilleni minulla on olemassa jo ajatuksia ja suunnitelman pohjaa, mutta se lopullisen työstämisen tekevät ammattilaiset.
Eilen minulle anottiin oma doman ja tästä se homma lähtee sitten käyntiin, vähitellen.
Valmista pitäisi tulla ihan lähiaikoina.Koko yrityksenperustamisprojekti on ollut tähän mennessä mielenkiintoista oppimista. Oppia on tullut pienissä määrin koko ajan. Suuria rahallisia satsauksia en ole vielä tässä vaiheessa joutunut tekemään, vaikka ei tämä toiminimen pyörittäminenkään ihan ilmaistakaan ole.
Varsinkin kun asioidaan byrokraattisessa, kaiken maailman lupien- maassa...
 
 
 
 
Toivotaan, että kotisivujen (ja "puskaradion") myötä saisin ruveta oikein kunnolla hommiin.
Aika näyttää tuleeko tästä joskus jotain suurempaa...vaiko vain kallis harrastus?
 
 
:)
 
 
 
 
 


6 kommenttia:

 1. Onnea sinulle uuden yrityksesi pyörityksessä. Siinä on paljon tehtävää, että saa näkyvyyttä. Hyvällä ja selkeällä alulla on yrityksesi. Diginäkyvyyttä ja muutakin näkyvyyttä pitää olla. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monen asian selvittämistä tämä on vaatinut, mutta matkalla on myös oppinut...ja oppii edelleen. Kiitos tsempeistä ja toivottelen sinulle aurinkoisia päiviä!

   Poista
 2. Onnea aloitukseen. Oli hyvä idea pyytää ammattilaisten apua sivujen tekoon. Kiva nähdä, millainen logosta tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jännä nähdä, logo valmiina. Suunnittelija kuunteli ajatuksiani ja ideoitani. Kotisivujen valmistuminen tulee olemaan kans mielenkiintoista. Ja ihan varmasti asiasta tulee lisää tänne blogiin, kunhan on vain jotain valmista... ;)

   Poista
 3. Odotan mielenkiinnolla logosi ja sivujesi valmistumista. Hienoa että löysit hyvän suunnittelijan/mainostoimiston. Aurinkoista helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin ihan täpinöissäni Kotisivut olisi varmaan saanut tehtyä ilmaisilla kotisivuohjelmilla, mutta jotenkin tässä asiassa halusin ottaa "varman päälle". Nautitaan aurinkoisista (kesä)keleistä!!!

   Poista