sunnuntai 15. toukokuuta 2016

101 variaatiota


Täällä pähkäillään enemmän ja vähemmän yritykseni logon kanssa. Yhteistyö mainostoimiston kanssa on ollut hyvää ja joustavaa. Hyviä ehdotuksia on tullut heiltä ja minä olen ehdotellut myös omia ideoitani. Suunniteltuja logomalleja on ollut mietinnässä jo useita ja valintojen tekeminen on ollut todella vaikeata. Minä osaa tehdä tästä(kin) asiasta "elämää suurempaa", mutta nyt aletaan olla jo loppusuoralla...
 
 
 

Netin ihmeellisessä maailmassa on tullut kulutettua aikaa paljon. Olen selaillut logoja ja erilaisia kotisivumalleja. Kummasti ne "jyvät alkavat erottua akanoista" ja se oma tyyli alkaa hahmottua. Tässä taitaa käydä lopulta niin, että sitä minun ehdotustani/ suunnitelmaani viilataan vielä vähän ja mainosfirma suunnittelee sen lopullisen muodon. Fonttimalli on jo päätetty, mutta yritykseni liike-merkki (=logo) puuttuu. Luomisen vimmassa olen luonnostellut milloin mihinkin käteen sopivalle paperille...
 
 
 
 
 
 
Viimeisimmät versiot sain kuluneella viikolla ja kyselin mielipidettä vähän omaltakin väeltä.
Valinnat ovat olleet yllättävän samanlaiset, sekä minun että muiden perheen jäsenten kesken.
Tulevalla viikolla teen lopullisen päätöksen ja ehkä minulla on piakkoin teillekin jotain näytettävää...
 
ellen keksi (taas) jotain uutta.
 
 
 
 
  
Ja kerrottakoon vielä, että logoni ei tule (todellakaan) olemaan mikään noista papereissa olevista riipustuksista.


:D 
 
 
 
 

15 kommenttia:

 1. Onpa mukava odotella millaiseen logon olet päätynyt :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. prosessi on ollut vähän hassu, sillä ehdotuksia on ollut kasapäin ja logoksi tulee valituksi luultavasti hyvinkin yksinkertainen versio ;)

   Poista
 2. Netistä varmasti löytyy hyviä ideoita, eilen minä pyörin tuolla Pinterestissä ja mietin että kuinka ihanaa onkaan nähdä mitä kaikkea ideoita ihmiset ovatkaan keksineet ja niistä löytyy hyvää vinkkiä itsellekin ;) Jännää minkälainen logosi tulee olemaan :) Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinetrestin maailma on kyllä niin mielenkiintoinen. Kun löytää yhden hyvän ja sieltä linkittyy muualle, huomaa yks kaks, että onkin istunut koneen ääressä jo pari tuntia, ihan huomaamatta. Ja tuo ihmisten luovuus ja kekseliäisyys on ihan uskomatonta. Omassa työssäni opettajana (ja sisutussuunnittelijana!) käytän nettiä ja Pineterestiä todella paljon. Ja se meikäläisen logo näyttää muotoutuvan melkoisen simppeliksi...malta vain odottaa. Näytän sen varmasti täälläkin.
   Lähdetään tästä puolen päivän aikoihin pojan kanssa koiranäyttelyyn vähän töihin ja pidetään peukkuja, ettei tuo ennustettu vesisade alkaisi ihan vielä...Leppoista sunnuntaita sinne!

   Poista
 3. Jänniä juttuja sulla mietinnän alla, hienoa päästä toteuttamaan unelmiaan :)
  Innolla jään odottamaan minkälaiseksi logosi muodostuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prosessi on ollut uusi ja hieno kokemus. En tiedä, tuleeko tästä sisutusjutusta koskaan mitä suurempaa, mutta yhtä unelmaani olen toteuttamassa... Kiva, kun tämä asiaa herättää lukijoissani mielenkiintoa <3

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää, anna mennä vaan!
  Ihanaa helluntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lopullinen versio näyttää kyllä erilaiselta, mutta näitä vaihtoehtoja oli vähän pakko miettiä, jotta sen oikean tyyli/mallin löysi. Hauska prosessi!
   Oikein mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

   Poista
 6. Netistä löytyy kyllä paljon ja kaikkea...jopa niin paljon, että joskus on ihan sekaisin =).
  Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on sellainen "idealaari", jossa ei ole mitään rajaa. Logoa suunnitellessa ideoita pukkasi vaikka kuinka paljon, joten jossain vaiheessa oli pakko lopettaa tuo nettiselailu.
   Täällä on sadellut melkein koko päivän, joten olemme viettäneet oikein kotoista villasukkapäivää :)

   Poista
 7. Hyviltähän nuo paperille piirustellut logotkin näyttivät. Tykkäsin erityisesti tuosta, missä nimi on pallon sisällä.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nimi pallon sisällä oli ihan ensimmäisiä ajatuksia, mutta sitten huomasin, että sitä ideaa käyttää jo aika moni. Hylkäsin siis ajatuksen ja lähdin kehittelemään mainostoimiston kanssa uusia ideoita. Nyt alkaa olla mekein valmista, joten kotisivujakin pääsee muokkaamaan...

   Täällä miehet katsovat Suomen ottelua ja minä kuuntelen puolella korvalla otteluselostusta...lähettelen täältä terkkuja takaiin!

   Poista
 8. Odotan mielenkiinnolla mihin päädyt logon suhteen. Tärkein on, että on sinun näköinen. Ja, nettisivuissa myös, sinun näköiset ja helpot itse päivittää. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä, siksi tulossa on hyvinkin yksinkertainen malli ;)
   Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin! Koululaisilla nuo koulupäivät vähenevät...

   Poista