keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Lukkoon lyötyä


Meidän juhlavuotemme matkavaraus on nyt sitten lyöty lukkoon. Lentolippumme varattiin maanantaina.Matkamme suuntautuu New Yorkin kautta Orlandoon ja sieltä vielä Miamiin.


Matkan aikana tavoitteena on, että pääsisimme katsomaan ainakin jotain NHL- ottelua. Orlandossa päivät kuluvat vietämme Disney World- , Universal Studios- ja Sea World- teemapuistoissa. Miamissa vietetään ihan perinteistä rantalomaa.


Tiedossa kahden viikon reissu USA:n itärannikolla ja odotettavissa hienoja kokemuksia.
Koska matkamme sijoittuu talveen, saamme kokea myös erilaisia ilmastoja, New Yorkin talvesta Miamin lämpöön.
Ihan vielä ei lasketa päiviä, mutta kyllä lomakuume nousee ainakin hetkittäin. Hotellit ja matkan tarkempi ajankohta päätetään vielä lähiviikkojen sisällä. Sen jälkeen voi ruveta odottelemaan matkan alkamista oikein kunnolla.

P.S. Ja jos joku blogini lukijoista on käynyt kyseisissä paikoissa, otan mielelläni vastaan hyviä matkavinkkejä. Olen käynyt New Yorkissa 1990-luvun alussa, joten todennäköisesti päivitettävää löytyy siitäkin matkakohteesta.15 kommenttia:

 1. Nyt onkin sitten jotain mitä odottaa :)
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan sitten suunniteltu asia alkaa vihdoinkin toteutua...Oikein mukavaa pikku lauantaita sinnekin!

   Poista
 2. Oikeastaan hiukan liiankin ihanaa <3! Ja on aina mukavampi kun on mitä odottaa ;)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olotila on sellainen mukavan kutkuttava. Ei oikein tiedä edes mitä odottaa... Ja onhan tässä vielä kesä ja lomakausi vielä muuytenkin edessä, joten nautitaan ensi tästä Suomen (vähälumisesta) kesästä...;)

   Poista
 3. Kuulostaapa hyvältä reissulta, vaikka en itse matkustelekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäistä kertaa kokeillaan tällaista yhdistelmämatkaa, jossa päästään katsomaan useampaa kaupunkia...Katsottavaa on varmasti paljonkin...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Näin minäkin uskoisin. Orlandossa ohjelmaa on ihan kiitettävästi koko perheelle, joten eiköhän tästä hyvä loma saada.

   Poista
 5. Voi, kun kuuluisinkin niihin lukijoihisi, jotka ovat olleet tuolla:) Valitettavasti siis ei täältä saa yhtään vinkkejä niin tosi ihanalle matkallenne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkajärjestäjä on hoitanut meidät muutamalle järjestetylle retkelle, joten ei pitäisi ainakaan ohjelman puolesta tulla tylsää :)

   Poista
 6. Hienoa! :)
  Matkavinkkejä ei ole kyllä antaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisestä kaukomatkailusta on jo vähän kulunut aikaa, joten tätä reissua odotetaan suurella mielenkiinnolla... ;)

   Poista
 7. Saanan perhekin on menossa loppu vuodesta Miamiin.Saana ja Pera ovat käyneet kerran vai parikin Nykissä.Jukkis ja Noora ovat reissanneet Pohjois-Amerikan eteläosissa. Heiltä voit saada hyvinä vinkkejä.Heiltä voisit saada vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä vähän kysellä ja tiedustella sieltä suunnasta. Terkkuja muuten kaikille sukulaisille sinne Suomen etelään!!! <3<3<3 :)

   Poista
 8. Kuulostaapa hyvälle, New Yorkiin minäkin toivon joskus pääseväni... ehkä senkin aika vielä tulee :D
  Se on aina mukavaa, kun on jotain spesiaali mitä odottaa!

  VastaaPoista