perjantai 21. helmikuuta 2020

Miniloma Ellivuoressa


Tänä vuonna päätimme jäädä hiihtolomalla kotiin...tai ainakin melkein.Viimeiset kaksi vuotta olemme reissanneet hiihtolomalla Vuokattiin ja viettäneet siellä aktiivilomaa lasketellen ja ulkoillen. Tällä kertaa kävimme kolmen päivän minilomalla Ellivuoren laskettelurinteillä.Lumettomasta talvesta johtuen Ellivuoren laskettelukeskuksen rinnevalikoima oli suppea, mutta riitti meille oikein hyvin. Sateisista keleistä huolimatta rinteet olivat hyvässä kunnossa. Hiihtoloman sesonki ei näkynyt rinteissä, sillä väkeä oli vähän ja hisseihin ei saanut jonoa tekemälläkään. Vuokrasimme sukset ja kolme päivää saatiin kulutettua mallikkaasti. Kolmantena päivänä aukaistiin myös ns. Hotellirinne, joten saatiin vielä mukavasti vaihtelua viimeiseen laskettelupäivään.
 
 
 
 
Majoitus oli ihan huippuluokkaa. Se sijaitsi rivitalossa aivan Hotellirinteen läheisyydessä ja viimeisenä päivänä lapset kävelivätkin itse suoraan rinteeseen. Huoneisto oli 2 makuuhuoneen, tupakeittiön ja saunan kombo, joka oli juuri sopivan kokoinen kahden aikuisen ja kolmen lapsen minilomailuun. Huoneisto oli uusi, erittäin siisti sekä hyvin varusteltu ja näkymä takapihalta oli suoraan läheiselle järvelle.
 
 
Ellivuori Resort on viime vuosina panostanut paljon alueen kehittämiseen. Se ei ole ainoastaan vain talvilomailua ja laskettelua varten, vaan asiakkaille pyritään tarjoamaan aktiviteetteja läpi vuoden. Hotellialueella oli rakennettu paljon uutta majoitusta ja siellä oli mm. kiipeilypuisto ja patikointimahdollisuus. 
Parin vuoden takaisesta vierailustamme alue oli kehittynyt paljon ja pelkästään hyvään suuntaan.
 
 
Tämän loman jälkeen voin suositella Ellivuoren laskettelukeskusta lämpimästi ja tämä ei ole edes maksettu mainos. Rinteet sijaitsevat meidän näkövinkkelistä katsottuna mukavan ajomatkan päässä (n. 2 tuntia) Raumalta ja lumisina talvina täällä riittää taatusti puuhastelua pitemmäksikin aikaa.
Toivotaan menestystä Ellivuorelle... ja lumisempaa talvea ensi vuoteen!
 
 
 
Meillä hiihtolomailu jatkuu nyt kotinurkissa himmailen.
Hyvää viikonloppua kaikille!
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti