lauantai 30. lokakuuta 2021

Lomailua... ja muuta mukavaa

Meidän perheessä 2/3 on viettänyt kuluneella viikolla syyslomaa. Täytyy tässä kohtaa todeta, että nyt tuli kieltämättä hyvä tauko omaankin opiskelijaelämään...
Meillä teini aloitti syysloman viime viikonloppuna yön yli kestävällä pelireissulla jääkiekon parissa ja isäntä oli molempina päivinä hirvimetsällä. Minulla oli sitä niin kutsuttua "omaa aikaa", jonka käytin melko tiiviisti opiskelutehtävien suorittamiseen. Meille annettiin syylomalle kaksi tehtävää, joista nyt olen palauttanu jo yhden ja toisenkin tehtävän työstäminen on hyvällä mallilla.
Tähän lomaan meillä ei ollut varsinaisesti mitään suunnitelmia. Tiedossa oli pääasiassa kotoilua ja pojan jääkiekkotreeniä. Ohjelmaa ja tekemistä on näyttänyt olevan ilman suunnitelmiakin. Pihaa pitäisi vielä ehtiä haravoida ja laittaa se muutenkin talviteloille. Siinäpä tärkeimmät.
Maanantaina aloitin uuden opiskelujakson Salon seudun ammattiopistossa. Opintokokonaisuus on visuaalista myyntityötä, josta tavoitteena on saada lisätietoa esim. liiketilojen myynnin edistämiseen. Opiskelu toteutetaan jälleen kokonaan etänä. Se koostuu viidestä TEAMS-päivästä ja näytön suorittamisesta seuraavan puolen vuoden sisällä. Tällä viikolla ehdittiin pitämään jo ohjauskeskustelukin asiaan liittyen ja suunnitelmat näytön toteuttamiseen on selvät.
Loman aikana olen ehtinyt ideoimaan myös STAILIAMO: n tulevia tapahtumia. Ajatuksena olisi pitää (vihdoinkin) sisustuspäivystystä Tiina Mellanen LKV:n toimistolla marraskuussa ja joulukuussa. Lisäksi olen ilmoittautunut marraskuun lopulla järjestettävään Syksyn helmet- messujen joulutapahtumaan, johon olen ajatellut mennä näytteilleasettajaksi, tietenkin jouluisella teemalla. Visualistin opinnoissani alkaa lisäksi kohta työelämäjakso, jonka saan suorittaa omassa yrityksessäni, joten nyt pystyn työstämään näitä tapahtumia paremmin... ja vähän muutakin.Mukavaa lomailua ja suhinaa on ollut menossa. Ei niin kovin aikataulutettu ja ohjelmallista lomaa, mutta sitäkin voimaannuttavampaa. 2 kommenttia:

 1. Lomassa parasta on se, että silloin voi tehdä niitä juttuja joista saa hyvänmielen. Välillä joku on minullekin sanonut, että ethän sä ole mitään lomaillut vaan touhottanut juttuja koko ajan. Itse taas olen ollut ihan rentoutunut kun olen saanut puuhastella omaan tahtiin. Meitä lomailijoita taitaa olla aika monenlaisia :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukeudun just siihen porukkaan, joka tykkää touhuta omia juttuja. Rantalomat on sitten ihan oman lukunsa. Täällä vielä nautiskellaan syysloman rippeistä. Hyvää viikonloppua sinullekin!♡

   Poista