tiistai 25. elokuuta 2015

Kerran viikossaKerran viikossa suuntaan aamulenkkini kaupungille. Matkan kohteena on useimmiten joku paikallinen kahvila. Tässä postauksessa on uusin kahvila, joka avautui Vanhassa Raumassa tänä kesänä... 
 
KaffeBar on suhteellisen pieni kahvila...ja  ihanan idyllinen.


Täällä saa hyviä munkkeja (en ehtinyt edes kuvaamaan, kun olin jo syönyt sen) ja kahvi on Tamperelaisen kahvipaahtimon kahvia.
Täältä saa muitakin erikoisuuksia, mutta en ole vielä tarkemmin tutustunut tarjontaan.
 
 


 
 
Kahvila on sisutettu vanhoilla huonekaluilla ja se on kiva sekoitus hieman eri tyylejä.
Näin kesäisin (?) sisäpihalla on myös terassi ja se on auki ilta yhdeksään.
Kyseisellä kahvilalla on myös A-oikeudet ja täältä saa (kuulemma) parhaimmat Irish Coffeet.
 
 
 
 
 
Kahvilakäynnit täytyy pyrkiä rajoittamaan yhteen kerran viikossa tai muuten rahakukkaro kevenee ja vyötärönseutu suurenee. Kerran viikossa on kuitenkin mukava (ja kohtuullista) käydä rauhassa istumassa kahvikupposen äärellä...ja miksei vähän herkutellakin. Luvassa ehkä lisääkin kahvilapostauksia.
 
 
Kahvilareissun sijaan suuntaan tänään kuitenkin matkani keskussairaalaan, Poriin, tervehtimään äiti-mummia. Hänet leikattiin viikonloppuna ja nyt hän toipuu hitaasti, mutta (toivottavasti) varmasti. Täällä laitettiin elämän perusasiat kertaheitolla jälleen tärkeysjärjestykseen...
 
 
 
 
 
  

2 kommenttia:

  1. En ole tässä uudessa kahvilassa ehtinyt vielä käydäkään. Täytyypi poiketa, näyttää mukavalta. Vai, pitäiskö tehdä treffit kahvilaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tutustumisen arvoinen paikka. Ja ne munkit...NAM! Tehdään vaan treffit sinne. Aikaa saa ehdotella vapaasti...!!! :)

      Poista