tiistai 11. elokuuta 2015

Virallista, mutta epävirallistaTästä se arki alkaa meilläkin. Loman viimeinen päivä on menossa. Pojan jääkiekkokausi alkoi eilen virallisella valokuvauksella...


 
Neljäkymmentä innokasta poikaa ja iso kasa huoltajia ja valmentajia aseteltiin yhteiskuvaan ja otettiin ne viralliset edustuskuvat...
 Hetken aikaa tämäkin porukka saatiin pysymään paikoillaan :)
On muuten komean näköinen porukka.

 
 
...ja yhteiskuvien jälkeen otettiin vielä yksittäiset kuvat.
Meillä poika odottaa uuden kauden alkua jo innokkaasti.
Kesä on tehnyt tehtävänsä ja nyt on hankittuna uusi maila ja luistimet.
Jääkiekkokausi voi siis alkaa!
 
 
 
Minä napsin paikan päällä kuvia sivusta ja tuli otettua näitä epävirallisia kuvia. Olipa kiva nähdä näitä poikia ja vanhempia kesätauon jälkeen ja tänään meillä alkavat myös jääharjoitukset. Ja jotta elämä ei menisi liian yksinkertaiseksi, on meillä tässä vähän aikaa menossa jalkapallo, jääkiekko ja suunnistus suloisesti limittäin ja päällekkäin. Tähän "harrastussoppaan" tulee ilmeisesti vielä lisäksi sähly, jota poika pelannee (onneksi) vain kerran viikossa.
 
 
 
 
 
Minun pitäisi olla myös töissä aloittelemassa lukuvuotta, mutta minullapa alkoikin lukuvuoden mittainen vuorotteluvapaa!!!! virallista päätöstä ei ole vielä tullut työ ja-ja elinkeinotoimistosta (siis työkkäristä), joten taidan olla vielä epävirallisesti vuorotteluvapaalla, toistaiseksi palkattomalla, kunnes se päätös tulee...
 
 
Olotila on hieman epätodellinen, kun en menekään töihin, mutta tähän varmasti tottuu. Tulevat vapaani tulevat täyttymään kotona olemisella ja pojan harrastusten kuskaamisten lisäksi sisustusopinnoista, joista tulen kirjoittamaan myös blogini puolella enemmän. Nyt vain ihmettelen...ja nautin!
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Tuleva vuotesi kuulostaa mielenkiintoiselta. Odottelenkin tulevia postauksia ja uusia sisustussuunnitelmiasi. Nautihan myös vapaasta, ei aikataulutetusta työpäivästä. Ja, kyllä töitä vielä ehtii tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin lohduttelen itseäni, että ehdin tekemään töitä vielä vuosia. Välivuosi tekee ihan hyvää ja ehkä virittelen jotain pientä täksi vuodeksi. Katsotaan. Avoimin mielin kohti huomista ja tulevaisuutta!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nautin tästä eräänlaisesta aikatauluttomuudesta erityisen paljon...minulla on herännyt eräänlainen luovuuskausi ja tykkään tehdä ja näperrellä kaikenlaista. Osa niistä päätyy julkaistavaksi tänne blogiinkin. Se on varma.

   Poista