torstai 27. elokuuta 2015

Välillä jotain kivaa...


Viime aikoina en ole jaksanut kauheasti panostaa tänne blogin puolelle, sillä äiti-mummi sairastui viime viikolla sen verran vakavasti, että hänet leikattiin viikonloppuna. Toipuminen on hyvää vauhtia käynnissä, mutta iäkkäältä ihmiseltä siihen menee vain enemmän aikaa. Ajatukset ovat siis olleet jokseenkin muualla...Kaiken tämän huolen keskellä minulla on onneksi jotain kivaakin kerrottavaa.
Blogini on päässyt mukaan 40+BLOGIT sivustoon.
JEEE! Olen niin innoissani tästä!

 
 


 
 
 
 
 
Olin jo pitempään miettinyt, että haluaisin kehittyä bloggaajana ja kehittää myös blogiani liittymällä johonkin blogiyhteisöön. Kuin tilauksesta tänä kesänä perustettiin tämä 40+ BLOGIT ja se "kolahti" heti. Hetken jos toisenkin taisin miettiä, onko blogini riittävän hyvä sekä sisällöltään että kuviltaan ja riittävätkö olemattomat some-taitoni (edelleen harjoittelen!) tähän. Eräänä päivänä rohkaisin itseni ja otin itse yhteyttä 40+BLOGIT sivustoille. (Kuka kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse...?!)

Muutaman viikon aikana asia on ollut kulisseissa käynnissä, mutta nyt asian julkaiseminen on varmaa ja virallista. Minut hyväksyttiin mukaan ja samalla meikäläisen blogi otti aikamoisen harppauksen blogimaailmassa eteenpäin. Tai siltä minusta ainakin tuntuu... ja edelleen minua vähän hirvittää, mihin olen oikein ryhtynyt.
Tästä muutoksesta huolimatta blogini ulkomuoto ja sisältö pysyy ihan samanlaisen kuin ennenkin. Sivustoilla tulee olemaan toisinaan myös mainoksia tai yhteistyöpostauksia, mutta pyrin silti pitämään blogini minun näköisenä, minun bloginani! Sivupalkkiin on ilmestynyt 40+BLOGIT-logo, josta pääsee tutustumaan muihin 40+ Blogit kirjoittajiin. Meitä on jo melkoinen määrä ja jokaisella meistä on omat intohimomme kohteet. Ja vaikka tuossa kummitteleekin tuo 40-numero, voi sivustoilla käydä ihan kuka vaan, iästä ja sukupuolesta riippumatta.Toivon, että aikaisemmat blogini lukijat pysyvät muutoksesta huolimatta mukana edelleen... ja henkilökohtaisesti toivon saavani myös lisää uusia lukijoita...ja mielellään myös kommentteja.

 
Tästä se sitten lähtee.
 
Tai jatkuu :)
 
 
 

P.S. Ja se äiti-mummi on todellakin paranemaan päin, sillä hän kotiutuu tänään sairaalasta. Taisimme selvitä tästä kunnon säikähdyksellä...


 
 
 
 

13 kommenttia:

 1. Tervetuloa mukaan 40+ yhteisöön! Ja paljon jaksamista ja iloisia päiviä mummolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Täällä jo asiat huomattavasti paremmassa mallissa kuin esim. viime viikonloppuna. :)

   Poista
 2. Tervetuloa mukaan yhteisöön. Tsemppiä äidille ja myös sinulle.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, onnittelut! Ja, nuo ovat vain numeroita, itse ainakin pysyn edelleen "linjoilla" vaikka en ihan vielä kuulukaan ko ryhmään! Hienoa että mummi voi jo paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että et hylkää minua, vaikka vielä "nuori" oletkin :D
   <3

   Poista
 4. Kiva saada lisää blogeja yhteisöön mukaan ja ihanablogi sinulla onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaikuttaa oikein passelilta yhteisöltä Olen enemmän kuin tyytyväinen, että uskaltauduin mukaan.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitoksia. Vähän on vastavierailu muihin blogeihin vielä vaiheessa, mutta vähitellen... Kiva olla mukana jossain vähän isommassa blogiyhteisössä. Olen tästä kaikesta todella innoissani!

   Poista
 6. Hei, hienoo 40+ :)))
  Hyvä, että äitisi toipumassa :)
  Huomenna nähdään hallilla (?) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jotain haastetta tähän vuorotteluvapaalle! Katsotaan nyt, tullaanko hallille vai ei. Voi olla, että mökki ja Venetsialaiset vievät voiton...!?

   Poista
 7. Tervetuloa joukkoomme vallattomaan ja ikinuoreen - ja hei tsemppiä ja jaksamista arjen keskelle <3!

  VastaaPoista