tiistai 3. heinäkuuta 2018

TAKE OFF


Mökkeily mahdollistaa pienen irtioton hektisestä kesästä. Onneksi mökkimme on aivan lähellä, joten meillä siirtyminen sinne on melkoisen vaivatonta. Pieni merimatka mantereelta saareen riittää laittamaan mielen "mökkimoodille"...

Tämän kesän aikataulu antoi sen verran myöden, että pääsimme viime lauantaina pitkästä aikaa viettämään vähän pidempää jaksoa mökillä. Tulomatkalla tuuli ja merenkäynti oli  melkoinen. Mökkimme sijaitsee pohjoisrannalla, joten näillä tuulilla se on melko vilpoinen paikka, vaikka ei se lasten uimareissuja tuntunut häiritsevän.
 
 
 
 
 
 
Vaikka saareen tuleminen on aina hieman työlästä, on täällä oleminen pelkästään luxusta.
Meidän mökkimme on varustetasoltaan ehkä sieltä perinteisemmästä päästä eli sähköt tulevat ja hanasta tulee ns. kesävesi.
Tiskit pestään käsin, sauna lämmitetään puulla  ja vessatoimet suoritetaan pihan perällä huussissa.
Tekemistä riittää juuri sopivasti ja välillä voi jopa ihan vain olla.
 
 
 
 
 
 
 
Nyt eletään niitä aikoja, kun lapsi ei enää kovinkaan mielellään mökille lähtisi. Pelikoneita ei mökille tuoda, eikä niitä kyllä ole kaivattukaan.
Kaverin mukaan ottaminen on auttanut ainakin vielä mökillä viihtymiseen ja näillä keleillä sauna on ollut lämpimänä aamusta iltaan.
Päivät sujuvat mukavasti jotain pientä puuhastellen ja ruokaa tehden.
 
 
 
 
Pieni "mökkipreikki" on tässä kohtaa kesää aivan kohdillaan. Nyt jaksaa taas...
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Mökkeily on niin mukavaa! Ihana mökkipaikka teillä, mökki näyttää kivalta ja niin kauniit maisemat! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne ehtii nykyään niin harvoin, mutta muutaman päivän oleminenkin riittää nollaamaan päänupin. Meidän mökki on ollut meillä kohta 20 vuotta ja alkuaikoina täällä tuli oltua melkein kaikki viikonloput ja lomat...
   Mukavaa viikkoa sinullekin...

   Poista
 2. Huomaan että itse nautin eniten lyhyistä breikeistä työn keskellä. Meillä on myös mökkeilty ja veneilty, kaverin kun saa mukaan niin hyvin ovat vielä viihtyneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä nämä minilomat on kivoja. Niihin ei tule ladattua liikaa tekemistä, vaan todellakin keskittyy oleiluun ja lomailuun. Tänä kesänä opettajan kymmenen viikon lomasta ei ole tietoakasn, siksi otetaan ilo irti näistä pienistä breikeistä... mukavaa loman jatkoa sinne pojille...ja sinullekin ;)

   Poista