keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tapaninpäivän viettoa

Tänään on ollut kotoilupäivä. Aamulla nukuttiin pitkään ja aamupäivä rakenneltiiin legot valmiiksi. Puolen päivän aikaan syötiin ja sitten me vanhukset vanhemmat otimme ruokailun päälle pienet päiväunet.


Päiväunien jälkeen isä ja poika suunnistivat läheiselle tekojääradalle ja minä kävin pikaisesti kaupassa ostamassa vain ihan tarpeelliset puuttuvat asiat. Kauppareissulta jatkoin matkaa samaiselle luistinkentälle, mutta sinne kaukalon toiselle puolelle...
Pitihän siellä kentänreunalta taas ikuistaa "ihmelapsestamme" kuvia. Pojat jäivät vielä pelailemaan, minä lähdin kuluttamaan kaloreita reippaalle kävelylenkille.

Kotiuduin lenkiltäni alkuillasta ja seuraavaksi vuorossa olikin elokuvailta. Katsottavaksi oli valittu pojan joululahjaksi saatu "Madagaskarin pingviinit 3- elokuva. Elokuvakatsomo varustettiin kaiken maailman herkuilla (onneksi kävin edes kävelyllä!) ja mukaan saimme vielä Sini-siskosenkin. Elokuva oli mielestäni hauska ja hyvä. Suosittelen sitä kaikille lapsille (ei ihan pienille!) ja lapsenmielisille katsottavaksi.

Ilta jatkui vielä saunomisella ja vohveli-illallisella. Tämä Tapaninpäivä sujui aamusta iltaan perheen kesken ja vaikka olikin tällainen "luppopäivä", niin oli kyllä tosi mukavaa!

Huomenna olisikin nuo kaupat auki ja alenusmyynnit alkaneet. Mies tuossa jo hieman tiedustelikin, että olenkos sitä menossa?
                                                            ... jos vaikka
                                                                                ...ihan vähän...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti