tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulutunnelmaa

Joulunpyhät kuluvat kotona lepposissa merkeissä. Tänään kävimme äiti-mummin luona kahvittelemassa ja sinne kokoontuikin minun veljeni ja siskoni perheineen. Porukkaa (ja hälinää) oli tuvan täydeltä.  Poika lähti vielä serkkujensa mukana leikkimään ja haen hänet tunnin päästä taas joulunviettoon kotiin. Päätin hyödyntää tämän hetken ja päivitän tätä blogiani.

Eilen siis vietimme joulua ihan omalla porukalla täällä kotona. Pukki vieraili jo päivällä ja saimme todeta, että olimme olleet jälleen kerran kilttejä. Päivä jatkui jouluruokaa syöden ja yhdessä ollen. Sini-siskonen kävi myös avaamassa lahjoja ja tervehtimässä meitä. Rauhallinen tunnelma ja yhdessä oleminen on kyllä parasta joulussa.


Tässä vähän kuvia meidän joulusta...
Tänä jouluna on kiitettävästi syöty ja herkuteltu. Mies lähtikin tänään kinkunsulatus -hiihtolenkille. Minulta lenkki taitaa jäädä tänään(kin) tekemättä. Ehtiihän sitä vielä...tuo suklaan syönti ja muu herkuttelu on paljon mukavampaa.

Joulun vietto siis jatkuu edelleen rauhallisissa merkeissä. Yksi Lego-juttu on vielä lapsen kanssa kokoamatta ja "Madagaskarin pingviinit"- DVD katsomatta. Siinä sitä olisi ohjelmaa huomiseksi, Tapaninpäiväksi.

Mukavaa joulupyhien jatkoja kaikille!2 kommenttia:

  1. Mukavaa ja leppoisaa välipäivinä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain. Samoin sinne! Nyt nautin siitä, ettei ole koko ajan ohjelmaa ja aikataulua. Aamullakin olen vain lekotellut sängyssä ja odotellut, milloin keittiössä aamutouhut rauhoittuvat...tähän voisi vaikka tottua! ;)

      Poista