keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Mukavaa vaihtelua


Viimeisellä ( ja kiireisellä ) työviikolla mies yllätti positiivisella tavalla. Olin juuri aloittamassa meidän kahden vessan siivoamisen, ainakin ajattelun tasolla, kun mies soitti ja ilmoitti, että olemme menossa koko porukka jäähalliin katsomaan paikallisen jääkiekkoseuran peliä. En minä siinä kovasti "ötkötellyt" vastaan. Kyllä yksi jääkiekko-ottelu aina vessan siivouksen voittaa. Ja poika se vasta innoissaan oli, kun mukaan tuli vielä Sini-siskonen.
Menimme hallille jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Poika bongasi "tuttuja" jäältä, jotka olivat lämmittelemässä ennen varsinaista pelin alkua. Vastustaja oli tullut ihan pääkaupungista asti. 

Meillä oli istumapaikat ravintolasta, aitiopaikalta. Samalla saimme ruokailla. Menussa olikin jouluruokaa, minulla jo toinen jouluateria saman päivän aikana...
 
Minun edellisestä jääkiekko-ottelusta olikin kulunut jo muutamia (ellei useampikin) vuosia. Halli on sen jälkeen kokenut melkoisen muodonmuutoksen ja menokin oli vähän toisenlaista.
Peli ei ollut mitenkään ihmeellinen ja tilanteita oli molemmissa päissä. Väliajalla (jääkiekossa se taitaakin olla erätauko!) oli jos jonkinlaista ohjelmaa; luistelu- ja laukaisukilpailuja yms... olo oli kuin sirkuksessa.
 
Poika eläytyi ja seurasi ottelua kirjaimellisesti sormet suussa. Välillä iski jo väsymyskohtaus, mutta sinnikkäästi hän jaksoi katsoa ottelua ihan kotiinlähtöön asti. Oli vaihteeksi mukavaa viettää aikaa koko perheen kanssa jääkiekkokulttuurin parissa. Ja minäkin taisin unohtaa (joulu)kiireet edes hetkeksi. 
 
 
Niin,  ja ottelun voittivat vierailijat niukasti 0-2...
 
 
 
 
 
 
 
 

                                 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti