perjantai 28. joulukuuta 2012

JOKO JO?...JO!

Meidän joulunvietto loppui tänään! Jääkaappi tyhjentyi viimeisistä jouluruoanrippeistä ja joulukuusi sai lähtöluvan olohuoneesta. Oksasakset, iso muovipussi ja imuri. Siinä välineet joulukuusen hävitykseen...ja silti neulasia oli ihan jokapuolella!
Joulukuusi oli tänä vuonna taas sitä laatua, että alkoi varistella neulasia tosi pian. Eikä se muutenkaan ollut meidän ylpeydenaihe. Mies vannoi, ettei hän enää ota kuusta omasta metsästä. Nähtäväksi jää siis, aikooko mies varastaa, ostaa rehellisesti kuusenmyyjältä vai hankkia muovisen kuusen ensi jouluksi...
Samalla kun kuusi sai lähtöpassin, laitoin myös joulukoristeet takaisin laatikkoon. Vain muutama joulukukkanen ja kaitaliina sai vielä jäädä. Jouluvaloista en myöskään raaskinut vielä luopua. Pojan huoneeseen jätin pikkujoulukuusen (muovisen), mutta loppiaisena sekin saa lähteä.Ja "Hirvonen" meni kiltisti muiden koristeiden joukkoon odottamaan seuraavaa joulua.
 
 
Minulle sopii ihan hyvin, että joulun vietto aloitetaan ensimmäisenä adventtina ja se päättyy näihin joulunpyhiin. Eikös siinä ole joulua jo moneksi viikoksi.  Ensi jouluna taidan mennä saman kaavan mukaan.
 
 
 
Nyt katseet jo tulevaan...
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. "joulukuusi viedään pois,pois,mutta ensi vuonna hän saapuu lailla ystävän.Ei voi toivo pettää " Meidän joulu loppuu Loppiaiseen,koska se alkaakin vasta Itsenäisyyspäivästä hissuksiin.Huomenna Soile-tätisi saa kinkun rippeistä hernekeittoa.
  Oikein HYVÄÄ UUTTA VUOTTA sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Ilmeiseti joulusta on selvitty sielläkin. OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013 sinnekin kaikille sukulaisille!
  T:Satu

  VastaaPoista