keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hihat heilumaan (osa 1)

Päätin ruveta tänään toteuttamaan visiota huonejärjestyksen vaihdosta. Osasyynä päätöksen tekoon vaikutti meidän pojan koko kesän huonosti nukutut yöt. Viime yönä (kaksi kertaa herättyäni) päätin, että pojan huone ja ns. vierashuone saavat vaihtaa paikkaa.

Jotta huoneiden muutokset olisivat mahdollisia, tuli minun ensin tehdä pientä säätöä olohuoneessa. Ei muuta kuin hihat heilumaan...




Lähtötilanne oli tämä, jossa TV siirtyisi ikkunaseinälle ja ruokahuoneessa olevat tikapuuhyllyt siirtyisivät tähän seinustalle. Myös nojatuoli saisi paikan hyllyjen edestä...
 
 




Ja tältä se muutos sitten näyttäää. Nuo hyllyt sopivat tuonne ihan hyvin. Seinä oli jo pitemmän aikaa kaivannut jotain tuon yksinäisen antiloopin pään kaveriksi.
 
 
 
 
 
Olin suunnitellut tähän jossain vaiheessa laittavani muutaman tauluhyllyn, mutta näillä hyllyillä säästyin poraamisen vaivalta...tai siis mies säästyi. Nyt miehen piti auttaa VAIN TV-tason siirtämisessä ja siitäkin hän jo puuskutti, että miksi näitä huonekalujam täytyy aina vaihdella... EI se mies ymmärrä!!!
 


 
 
 
Mutta nyt on olohuoneen järjestys vähän muuttunut ja samalla tuli tehtyä myös perusteellisempi siivous.
 
 
 


Tästä muutoksesta innostuneena otin  hyllyseinästä vähän enemmänkin kuvia.




Ei tuo antilooppi näytä ollenkaan niin yksinäiseltä ja orvolta.
 
 
 




Tämä kuva on otettu yläviistosta ruokahuoneen puolelta. Ihan kivalta näyttää täältäkin katsottuna.





 

 
Hyllyt odottavat vielä pientä fiksausta ja hienosäätöä...kunhan nyt vain asettelin tavarat takaisin hyllyille sen enempää miettimättä. Ostin muuten nämä hyllyt aikoinani Iskusta ja ovat olleet todella hyvät ja monikäyttöiset (=helposti siirrettävät).
 



Seuraavaksi pitäisi siirtää PIANO (!) vierashuoneesta ruokahuoneen puolelle ja sitä myöden pääsen pikku hiljaa toteutamaan varsinaista muutosta. Mies lähti (yllätys, yllätys) karkuun kaupungille, kun tiesi, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Minulla on homma nyt vähän aikaa pysähdyksissä, mutta ainahan voi käydä lukemassa vaikka muiden blogeja.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti